שאלה של מתחילים...

shim12

New member
שאלה של מתחילים...

שלום לאנשי הפורום, ראשית אני חייב להחמיא לכם על האינטסיביות ורמת התכנים בפורום. תענוג לקרוא. שמי עשהאל והשתחררתי השבוע מ-4.5 שנים בצה"ל. אין לי עדיין ניסיון בשייט אך אני רוצה להפליג כ-DECKHAND בעולם, ומחפש הזדמנויות. מזה מספר חודשים אני משוטט באתרים השונים ברשת של כ"א ימי, וחושבני שאני מכיר כבר את כולם. מתוך העדפה לצאת להפלגה הראשונה מהארץ, ביקשתי את עצתו של אפרים, והוא הפנה אותי לפורום. התחלתי לקרוא את הפורום, וכעת החלטתי לאזור אומץ ולפנות אליכם בשאלה מפורשת: האם מישהו מאנשי הפורום מכיר או מתכוון בעצמו, לצאת להפלגה ארוכה בקרוב ומעוניין באיש צוות מסור, DIVEMASTER, ונכונות להשתתף בהוצאות?

המלצה

שחרר חבלים. טוס ל:ריביירה הצרפתית או גיברלטר או מדרה או מיאמי. הרשם בסוכנויות של אנשי צוות הסתובב ברציפים שאל והתעניין ואולי תצליח. מצורף קישור לאחד שעשה זאת. כאן בהצלחה

שאלה של רצון

עשהאל שלום ראשית אזהרה ואחרי המלצה חלק מהאתרים שקשורים בעבודות ימיות ברשת הינם אחיזת עיניים ולא תקושר דרכם לכלום חלק אחר יוכל כן לעזור אך בשורה התחתונה ברור יסודי באופן פרטי יעשה את אותה עבודה ואף יגיע לתוצאות טובות יותר בקשר להפלגות שלך אז כך.....המייל הארוך ביותר ביציאה להפלגה הוא המייל הראשון של היציאה מהמרינה.....כמו שאמר אלון "צא לדרך" לך לסוכנות של ספינות מעבורת "מנו" כספי "וכו וקנה קרטיס סיפון לכיוון קפריסין או יוון או טורקיה בלרנקה קפריסין תוכל לרדת מהמעבורת לחפש יאכטה באחת מהמרינות לרנקה סינט רפאל או פאפוס הצלחת למצוא יאכטה יופי ....לא הצליח המשך במעבורת הבאה לרודוס.....שוב נסה לרדת לרציפים לנמל לבארים לא הצליח ברודוס תוכל להמשיך למרמריס טורקיה לאתונה לאיטליה וכו וכו הים התיכון מרושת בקווי מעבורות כאלו ואחרים ברובם מצטלבים קווים אלו עם מרינות בהן תוכל למצוא את מבוקשך מעבר לכך במידה ויעניין לך מידע קונקרטי יותר על עבודות צלילה ודיג באלסקה או בקליפורניה אשמח לעזור לך באופן אישי צור קשר ואשמח לעזור

zina71955

New member
בחלק המזרחי של הים התיכון

אין טעם בפפוס ורודוס, חבל על הזמן. אם תצא לדרך, תתרכז בלרנקה וסנט רפאל (לימסול) ואחר כך באנטליה, קמר, פיניקה ובמרמריס כל שלושת המרינות. אחרי זה האי קוס. הזמן היותר טוב לדעתי הוא מאמצע מרץ כשמתכננים את היציאה לקראת הקיץ. שיהיה לך בהצלחה.

shim12

New member
תודה. מצאתי משהו. נקווה שיצליח

שלום לאנשי הפורום. תודה למגיבים. לא מצאתי משהו מהארץ, ואני כבר מת להתחיל. לכן אני טס ב- 1/2 לפורטוגל ומצטרף שם בתשלום (130 יורו/שבוע) לצוות אירופאי-אמריקאי של ה- WHITE EAGLE שהיא P&J ענקית (25 מ') ושטים דרך איי כף-ורדה (הפוגה לצלילות) לברזיל. משם אני אמשיך אולי לעבוד איתם כ-DIVEMASTAR או שאחפש הפלגה צפונה ('כוכב הצפון1', על מה מדובר בקליפורניה?). אם מישהו פעם שמע על היכטה הזו אי פעם אני אשמח לשמוע רשמים. בכל אופן תעשו חיים ולתראות. עשהאל

למעלה