שאלה של מתחילים...

שאלה של מתחילים...

נוAה מאוד רוצה לקנות איזה ג'יפ קטן וחמוד
בגלל בעיות תקציב, נוAה נאלצת להתפשר ותקציבה עומד על ה- 70KB לערך. הדרישות הם:
אמין
מנוע בנזין וחסכוני! והיא יודעת שזה לא הולך יחד בנשימה אחת...
נוח לנסיעות רבות מחוץ לעיר
כמובן עד ה- 70KB
רצוי לא עתיר נפח (עד 1600)
סגור. שנות מתקדם
דרישות בשטח...? כרגע בתור מתחילה, הן לא גבוהות... יש כמה שעומדים על הפרק, אבל נראה קודם מה אתם אומרים... תודה לכל העוזרים

במבי15

New member
ויטרה... או אפילו גרנד-ויטרה../images/Emo70.gif

אוטו מצויין! עבירות מעולה! אבל יש בעיה אחת... אין לו ממש תא מתען כאילו יש לו אבל קטן!

רוזוב

New member
ויטרה , טראנו

שלום נועה, ויטרה אכן רכב מאוד חמוד ובעל מימדים נוחים לעיר . יכולת שטח לא רעה בכלל, ונסיעת שבילים מהנה מאוד ! אבל לדעתי המחירונים של הרכב הזה סתם גבוהים מדי. ב-70K את יכולה לקנות טראנו בנזין קצר שנת 96-97 במצב טוב (ידני בלבד בשנתונים האלה). לי יש כרגע כזה ( לא למכירה ) ואני מאוד מרוצה, רכב אמין, לא פראייר בשטח (הכל תלוי בנהג) ולא רע על הכביש. לדעתי היום הקניה הכי כדאית מבחינת שילוב שני העולמות ותמורה למחיר. בוודאי שעולה על הויטרה בכל תחום פרט לדיונות אולי ( הייתה לי גם ויטרה לפני כן ). טל.

yamgal2

New member
נועה לאישתי יש ויטרה ארוכה

שנת 94 זהו שנת הדגם האחרונה לרכב זה ויטרה ארוכה הבגז גדול 5דלתות אוטמטית ומאוד יפה ושמורה. אנחנו קנינו לה את הרכב ליפני חודשיםבמחיר של 57k נרכב שקניתי לא ידע כלל שטח כך שאני מאמין שאים תחפשי תמצאי רכב טוב ויחסית לא יקר דרך אגב הקמ ברכב זה היה רק 150 אלף כך שזה די טוב ובגדול אכלה אכלה רכב לי אישית יש גיפ סופה ואני אומר שהוירה כלל לא פרירית בשטח . רותם מחדרה.

ויטרה זה רכב מצויין

אף אחד לא אמר שלא
הוא בהחלט עומד על הפרק... אני מחפשת משהו בשנתון מתקדם יותר.

benya

New member
רותם טעות בידך =====>

בדגם האחרון של ויטארה ארוכה היה 98 (היתה לי אחת כזו) בכל השאר אתה צודק רכב מעולה !!!

yamgal2

New member
בניה שאלה

לי היה ידוע שויטרה ארוכה היאעד שנת 94 וגם במחירון לא מופיע שנה יותר גבוהה אולי הכונה לגם אוטומטי? רותם שכן של רוני וחבר של ליאור עים הויטרה לשעבר .

CheckPoint

New member
מה דעתך על דייהטסו טריוס

חבר שלי רכש אותו והוא מאוד מרוצה ממנו הופתענו לגלות שיש ברכב אפילו נעילות דיפרנציאל...
בכל אופן בדקתי במחירון לוי יצחק וב- 63K-66K (רגיל/אוטומט) את יכולה לקבל מודל 2000 אורן

הטריוס חמוד, אבל...

לא עדיף ויטרה או ג'ימני? נוAה עדיין בדילמה
ואגב, איפה אפשר למצוא אותם? טריוס יש בכמויות, ויטרה וג'ימני אין בכלל. העיתונים ריקים...

רוזוב

New member
טריוס לעומת גימני/ויטרה

אין מה להשוות , הג'ימני מאוד מומלץ ( שכחתי ממנו קודם ) ובעל יכולת שטח מעולה כרכב סטנדרטי. זה בעצם סמוראי מתורבת . לגבי הסטריוס - נעילת דיפרנציאל ?!?!?! אין לו אפילו הילוך כוח. רכב שבילים בלבד. מכל הרכבים שהוזכרו דווקא הגימני הקטן יכול לתקל תנאי שטח קשים בצורה הכי טובה. טל.

הוא בראש הרשימה כרגע ../images/Emo9.gif

הוא הצליח להקסים את נוAה
ובתקציב שיש לה היא יכולה לקנות שנת 2001. השאלה החשובה ביותר היא איך הוא בכביש??? בתור אחת שעושה כ- 2500 ק"מ בממוצע רק בכבישים, זה מאוד חשוב... איפו אפשר למצוא כאלה למכירה? אולי נוAה טועה, אבל עושה רושם שאין כמעט כאלה גם בכבישים...

רוזוב

New member
לא מזמן ראיתי אחד למכירה

בהרצליה , באיזור התעשיה. אני לא יודע אם הוא עדיין שם אבל אם כן אני אגיד לך. אני עובר במקום מדי פעם. טל.

benya

New member
חבל לך על הזמן רק ג'מיני ====>

רכב קטן,קל אמין ביותר מעולה בשטח וזול בתחזוקה וגם לא רע בנסיות בין עירוניות

benya

New member
לחפש בכל מקום ולהזדיין בסבלנות ===>

אני את הויטארה שלי חיפשתי למעלה מחצי שנה בהצלחה

ה נ מ ל ט

New member
נוAה של ה........

אז ככה תקציב יפה יש לך >>אני מוכן להתפשר ואפילו למכור לך את ה-ג'יפ שלי ... בכל אופן בסכום הנ'ל יש לך סוזוקי וויטרה רכב עיר שטח קטן לא להיט בשטח אבל בהחלט אם חושקת נפשך בחופיי ים ושבילי אפר זה יספק אותך >>אני מקווה << אם יהיו לך שאלות קצות יותר ממוקדות את מוזמנת .....לשאול ביי.

רוזוב

New member
לגבי הויטרה - יודע יותר משבילים

לויטרה יש יכולת הרבה יותר גבוהה משבילים וחולות חוף הים ( שאסור לנסיעה דרך אגב ! ) . זה מותנה במיגון גחון ראוי ע"מ למנוע פגיעות במערכת הפליטה ורכיבים נוספים רגישים. אבל לויטרה יש יכולות לא מבוטלות גם בשטחים קשים יותר משבילים - אבל שם הוא הכי כייפי !

למעלה