שאלה של מתחילים -

עירבוב של השניים.

הפוזה הזאת של "אני מאחורי הבר ויודע להכין המון קוקטיילים ודברים אחרים (אמרתי לכם שאני לא מבינה כלום באלכוהול)" מחמיאה לגברים. הקטע הוא שפגשתי ברמן מסוים שהיה לי עניין אישי בו, ועכשיו זה קצת מאוחר לדעת עליו כמה שיותר לפני ש..., כי מה שאמור לקרות אחרי שאני אדע עליו כמה שיותר כבר קרה. סיבכתי אותך? :) למרבה הצער, משהו קצת התבלבל בין יצירת הקשר הראשוני לבין הקשר שהוא כבר לא ראשוני, וקשה לי קצת לסדר את זה. בכל אופן, תהיתי לגבי העניין גם לפני שדיברתי איתו בכלל, ואני עדיין תוהה על העניין באופן כללי. ועכשיו אני אסתקרן לרגע - למה אתה שואל?

gh231

New member
אני אענה לך בתור אישה לא ברמנית

מה הקשר? חסרים אנשים שזה קורה איתם בלי קשר למקצוע שלהם? אם את מרגישה ששכבת אחתו לפני שהיית בטוחה, זה ללא משנה אם הוא ברמן, עו"ד או קיבוצניק. זה קרה ואם אפשר לתקן את זה או לא, גם לא קשור לאם את מבינה באלכוהול או לא. בקיצור, עניין האלכוהול הוא משני פה, ושיעור מס1 בסטטיסטיקה א'- זה ששני מקרים קשורים אחד לשני לא אומר שהם גורמים אחד לשני!

שאלה של מתחילים -

אבל במובן אחר. :) ברמנים. מוניטין של ברמנים. אני בטוחה שאתם לא צריכים אותי בשביל לדעת מהו בדיוק. טוב או רע זה עניין של דעה, אבל הוא די מגובש. חלק מהקלישאות מדברות על מספרי טלפון שממלאים כל כיס אפשרי עד אפס מקום, הצעות מגונות שכמותן לא נשמעו, ורמת קפצוץ גבוהה מאוד ממצעי מיטה אחת לשנייה (וגם לשלישית, אבל אני אפסיק בנקודה הזאת). אז בתור מבוייתת-ברמנית, אני תוהה אם יש טעם בכלל לנסות. נכון שאלו הכללות, וכמובן שהן לא חלות על כל ברמן מתוקף היותו ברמן, אבל מחוסר הכרותי המוחלט עם בעלי המקצוע הנ"ל חשבתי לתהות בקול רם במקום בו יוכלו לספק לבחורה מבולבלת מענה, בתקווה שיהיה מועיל. תשובות החלטיות, לא החלטיות, חלקיות, מלאות ומקרים אישיים יתקבלו בברכה רועמת. עם סליחה מוכנה לשליפה במקרה שהטרדתי בשאלה שלא במקום, scents collector

אין באמת קשר.

אני אענה לך באופן מסודר... קודם כל, מי אמר ששכבתי איתו?! לא שכבתי איתו. אפילו לא קרוב. עוד משהו שלא הבנתי איך הסקת, הוא שאני אומרת שבגלל שאני לא מבינה באלכוהול נפלתי למלכודתו של הברמן הצעיר... זה היה חלק משעשע-משהו בהודעה שלי, שהתייחס לעובדה ש"קוקטיילים ודברים אחרים" הם הדברים שברמן מכין, שאני יודעת להגדיר. (אני חייבת לציין שזה מאוד לא כיף להסביר הלצות) מילא שאנשים לא מבינים את הכוונות שלי, אבל לתקוף אותי על דברים שבכלל לא אמרתי, ולהטיף לי בעזרת שימוש בכל מיני אמיתות סטטיסטיות (שאין לי צורך בהן, ההגיון שלי פועל בצורה שמרצה אותי, תודה רבה.)... זה מטריד מעט. לפני שאני אביע התרעמות עזה לנוכח דברים שכתב מישהו אחר, אני אבדוק שהבנתי אותו כראוי. אולי לקחתי את העניין "קשה" מדי, אבל צורם לי לקרוא דברים כאלה, שמנתחים את האישיות שלי וקובעים בין מה למה אני מקשרת ואיך.

לפי איך שכתבתי...

אני יכולה להבין למה טעית (ועוד כמה, אני מניחה) וחשבת שמדובר באקט מיני. פשוט ה"לפני ש..." שלי הוא שונה מזה של "הסקרן(*)", וכנראה מזה של מי שטעה. בכל מקרה, חשבתי שהיה ברור שמדובר בבעיה בשלב מוקדם יותר (way מוקדם יותר...) כשכתבתי "בין יצירת הקשר הראשוני לבין הקשר שהוא כבר לא ראשוני". מה שמפריע לי הוא לא אי-הבנות קלות בנוגע לכוונת המשוררת, אלא התגובה הנוזפת... משום מה אני מרגישה פתאום כמו זאת שכותבת הודעה שבכלל לא קשורה לפורום, מעוררת פרובוקציות, ומתחילה לריב עם כולם. באמת שאני לא פה מספיק זמן כדי להכיר את הנפשות הפועלות או את האווירה הכללית, אבל לא הייתה לי שום כוונה לעורר ויכוחים מיותרים. תודה בכל אופן למי שטרח לענות, לקרוא, ולסייע למאבק (הלא-קיים במיוחד...) בכל צורה שהיא, :) scents collector במילות פרידה

MidNight Flame

New member
חס וחלילה... דיונים הם תמיד ברכה!

ונכון זה לא קשור כי רוב השאלות נוגעות ישירות לאלכוהול ולכישורי המגיש המקצועיים... אבל בכל זאת מרענן אני חושב.

בילבלת אותי לגמרי../images/Emo4.gif

לא הבנתי את השאלה שלך, למעשה בכל ההודעה לא היה משפט שאלה אחד אז אולי תנסחי את עצמך מחדש? אם את שואלת האם המוניטין הזה שאת מדברת עליו מוצדק, אז אני לא יודעת אם זה המקום לענות על זה אבל באופן כללי-אל תעשי הכללות.

well,

באמת לא היה משפט שאלה אחד בכל ההודעה, וזה קצת מוזר, ובהחלט יש לי נטייה להיות לא ברורה, אז אני אעשה לעשות קצת סדר. השאלה שלי היא לגבי המוניטין - האם הוא נכון. ואולי כדאי להבהיר שגם אם חלק ממנו נכון, זה לא מעיד על הברמן עצמו. אם המוני בנות מפילות את עצמן לרגליו, זה לא בשליטתו, ולא דבר שלילי. מה שכן יכול לעורר את ההטפה ל"לא לעשות הכללות" יכול להיות האפשרות של "בילוי" תכוף עם בנות רבות. אז שוב, לא אמרתי שזה נכון, ולמעשה ניסיתי להבין אם זה נכון, או לפחות אם קיימת האפשרות שזה יהיה נכון (הברמן עצמו יכול להחליט אם מתאים לו או שלא. וכל אחת מהאפשרויות היא לגיטימית לגמרי.). אם זה המקום לענות על זה או לא - אני כנראה אגלה. הכללות לא ממש עשיתי, רק ציינתי כמה קלישאות מבלי להצהיר שאני מאמינה בהן. שאלה שאלתי בתחילת ההודעה הזאת, אז הכל "תקין".

MEIMIS

New member
את רואה cheers חופשי על הבר?

נסי לראות את זה פעם...

MEIMIS

New member
Long Time No See.....

חחח המוניטין על ברמניות זה שהם שוות... אבל גם ברמנים ככה משום מה...

כמובן שאני רואה חופשי על הבר!

או לפחות ראיתי בעברי. :) אבל זה עדיין לא עוזר לי במיוחד, אחרי הכל זה טלוויזיה וכאלה. אגב, התשובה לא חייבת לבוא מנסיונכם האישי, זה יכול להיות גם סיפורים ששמעתם, אבל יש לי הרגשה שזה לא כל כך הולך לקרות... בכל אופן, יש לכם פורום ממש מגניב, ואם הייתי מבינה משהו במשקאות אלכוהוליים הייתי אפילו נשארת פה.

Crazy_Bitch

New member
בתור חובבת ברמנים...

אני חייבת להגיד שיש להם משיכה מסוימת. אבל זה באמת תלוי באיש.. נכון, הרבה יותר קל לפלרטט כשאתה מאחורי הבר, כך מניסיוני ומצפיה בברמנים שעבדו איתי, אבל אם הוא חמוד אז יש טלפונים, ואם לא אז לא... מה לעשות? גם אני נכנסת לשיחות נפש (או שיחות בכלל) רק עם ברמנים חמודים. ובקשר לבילויי המיטות, גם כאן יש ויש. הצעירים שבינהם, מבלים לא מעט ממה שראיתי.

אלוהים תהיו בריאות צריך מתורגמן כדי

להבין מה אתן אומרות!!!!! אתן יודעות לסבך דברים שאי אפשר לסבך בכלל!!!

gh231

New member
תראי, אם כולם לא הבינו אותך

יכול להיות שהבעייה היא לא בכולם, אלא בהסבר. אם ממה שכתבתי נראה היה לך שתקפתי אותך....אני לא יודעת. תואר בפסיכולוגיה אני לא עושה. מה שהתכוונתי זה, שהעובדה שהבחור ברמן פשוט היא הדבר הכי לא רלוונטי בשאלה שלך, ואולי היית צריכה לפנות לפורום יחסים (מבינה את הקשר?) ולא לפורום אלכוהול, שעוסק, כמה מפליא, באלכוהול ולא ביחסים עם ברמנים.

למעלה