שאלה של מתחילה...

שאלה של מתחילה...

שלום לכולם, אני קוראת נסתרת בדר"כ... ערכתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אז אני מנסה את מזלי כאן: מגבות הרחצה, הרטובות, לאחר מקלחת, תמיד נתלות בכל חור אפשרי בבית - על הכסא, על דלת הארון.. מיותר לציין שהמתלה במקלחת לא מספיק ולא באמת עוזר לייבוש, והתליה ברחבי הבית לא משפרת את מראה הבית... אשמח להצעות.

nickey

New member
בד"כ בחנויות של

"עשה זאת בעצמך" (הומסנטר, אייס ושות'), יש שם מתקן מגבות שנראה כמו ממטרה מרובת ראשים שניתן להציב אותה בפינה ולפרוס אותה לצורת מניפה, כך המגבות יתייבשו עליה בצורה ישרה ולא יתקמטו או יצברו ריחות לא נעימים.או שניתן למצוא מתקן כזה שהרעיון שלו דומה, אך הוא בעצם בצורת אקורדיון. בהצלחה

אצלינו

אני תולה כביסה על שני מתקנים תקפלים, הפשוטים עם שתי הזרועות. המגבות שלנו תלויות שם תמיד על פס המסגרת ככה לא מתבלבלים עם מגבות שרק עברו כביסה. כך למגבות אין ריח מגעיל כי הן מתייבשות פרוסות יפה. גם המתקן שהציעו לך לפני נראה ממש טוב.

אצלינו יש הרבה מגבות....

אז אנחנו תולים על המוט של ווילון האמבטיה (שהסרתי, כי חדר האמבטיה קטן, ווילון מקטין אותו יותר.)

אמממאאא

New member
למי שיש מייבש

בסוף המקלחות מפעילה מייבש עם המגבות ל10 דקות (המייבש שלי בעל הספק גבוה) מקפלת ושמה חזרה בחדר אמבטיה על השיש. טיפ,מרססת כמה ריסוסים עם מקסימה למייבש גם יבש גם מריח.

בחנויות פירזול ואביזרים לנגרים

(שנמצאות בדרך כלל באזורי תעשיה), אפשר לקנות מתלה עם זרועות טלסקופיות שמתארכות בהתאם לצורך. הוא עשוי מפלסטיק ונראה כמו מסרק גדול שמחובר לקיר בניצב, שהשיניים שלו מתארכות. הגודל המכסימלי מתאים ליבוש מגבות רחצה גדולות. זול מאוד ודורש רק תליה עם שני דיבלים וברגים.

maybesure

New member
אצלנו יש מתלה

שנתלה על דלת חדר האמבטיה ללא ברגים וללא קדיחות. יש לו 3 מתלים שאפשר לפרוש עליהם את המגבות. אני מעדיפה לתלות את המגבת בחדר השינה ולא בלחות של חדר האמבטיה, תולה על המתלה שצילמתי והעליתי תמונות שלו פה לפני מספר שבועות, מתלה לבגדים שאבא שלי ניגר. ממילא הוא קרוב למקלחת של יחידת ההורים. במקלחת ילדים יש גם מתלה דלת, והם תולים שם או בחדרים שלהם. החדרים ממזוגים במזגן שמסייע למגבות להתייבש, לכל אחד מהם יש מתלה דלת (עם מתלים בודדים רגילים) - גם ללא קדיחות וברגים. בדרך כלל משמש לתליית המעילים, כשהדלת פתוחה לא רואים בלאגן כי הבלאגן תלוי מאחורי הדלת.

על ווים פשוטים

יש לנו שש (!) מגבות באמבטיה, והיא לא גדולה. מתקנים שתלויים מעל האמבטיה עצמה לא טובים לנו, כי המגבות נרטבות תוך כדי מקלחת. תליתי ששה ווים יפים לאורך הקיר, שניים מהם מאחורי הדלת. החלון באמבטיה תמיד פתוח. בחורף לוקח למגבות קצת זמן, כך שמי שמתקלח פעמיים ביום מקבל מגבת טיפה לחה, אבל 24 שעות תמיד מספיק.

למעלה