שאלה של מתחילה..

שאלה של מתחילה..

אני מתכוונת מחר (יום חמישי) לעשות את העוגה המצוירת הראשונה שלי.. התייעצתי עם אנשים כאן (שנוררא עזרו לי) וגם קראתי מאמרים בפורום.. אבל עדיין יש לי שאלה ממש בסיסית.. אני רוצה לצייר את הסמל של חיל המודיעין.. האם אני מציירת וצובעת אותו ואז מניחה את הבצק סוכר על העוגה או להיפך? נ.ב - קראתי במאמרים שצריך לצפות את העוגה בקרם מסויים או ריבה, השאלה שלי היא אם אפשר בריבת חלב, ואם כן האם למישהי יש מתכון טוב של עוגה להמליץ לי עם ציפןי ריבת חלב.. המון המון
מראש!!!

.....

קודם כל מצפים את העוגה ואחר כך מציירים עליה ולשאלתך השניה...לא חובה לצפות את העוגה אבל אם תצפי אותה אז הבצק סוכר ידבק יותר טוב, גם לא חובה לצפות את כל העוגה אם את כבר מצפה רק את הצדדים כדי שהבצק ידבק (כי יש לו נטייה לעלות למעלה)

עוד שאלה..

קודם כל תודה על התשובה המהירה! אם אני מכינה עוגת שוקולד.. את חושבת שזה יהיה מתאים אם אני אמרח מעל ריבת חלב? ממש בא לי למרוח מעל ריבת חלב כי זה בדיחה פרטית שלי ושל זה שאני מתכוונת לשלוח לו את העוגה (מפתיעה אותו), אם לא, יש לך מתכון (שיהיה יחסית פשוט) שזה יתאים מעל? זה יעזור לי כ"כ!!

זה לא מודיעין-אן לי מושג עוד שאלה

זה ממש יפה.. אבל לא מודיעין... יש לי עוד שאלה.. העוגה צריכה להיות חמה או קרה כשמניחים עליה את הבצק? אוף זה מתחיל להראות לי ממש מסובך וקשה..

ציור ממש לא מסובך.

את יכולה לצפות את העוגה בבצק סוכר ואחר כך להכין עוד עיגול בנוסף, לצייר עליו, לחכות שיתייבש (לפחות יום שלם) ולהדביק על העוגה.... זה יקבל גם מימד של גובה והיה מקסים. בהצלחה

זה באמת נשמע הרבה יותר, אבל..

כמה בצק סוכר אני אצטרך לקנות אם ככה ו.. עוד שאלה.. את הריבת חלב (לדוגמא) אני מורחת על העוגה ממש לפני שאני מכסה אותה בבצק סוכר? ו.. ע"מ ליישם את הרעיון שלך.. אני צריכה לחכות שהבצק סוכר שמכסה את כל העוגה יתיבש ואז להניח את העיגול מעל..?
אוף סליחה שאני כ"כ קטנונית.. פשוט העוגה הראשונה שלי ואני מתכוונת לשלוח אותה ולהפתיע מישהו.. כך שזה לא נשאר לבית, שבמקרה וזה לא יוצא טוב פשוט אוכלים מהר את העוגה..

דלית 3

New member
את יכולה לעשות עיגול ולהניח על עוגה

מצופה קרם. תסתכלי בגלריה שלי על העוגה שעשיתי לכבוד תאומים שהשתחררו מהפגיה. זה עיגול קטן יותר מעוגה, הכנתי עליו הכל ובסוף הנחתי אותו מוכן על עוגה מצופה קרם שוקולד רגיל. היתרון הוא שאת יכולה להכין הכל בלי לגעת בעוגה ואם משהו לא מצליח אז פשוט להכין אחר. אם את עובדת על העוגה ויש פישול - זו בעיה. ניתן לתקן חלק או במקרים גרועים לצפות בשכבה נוספת של RFM ולהתחיל מהתחלה אבל לא ניתן להוריד RFM מהעוגה. את יכולה גם להכין סמלים קטנים ולשים על כל חתיכת עוגה (יש תמונה בגלריה).

יש לך יצירות ממש יפות!

באמת כיף לראות את הגלריה שלך! נורא אהבתי את הג'קוזי ואת הטו-בשבט.. ואת צודקת הציפוי כמו שעשית לתאומים מאוד יפה.. תודה על הרעיון!

ענתבר

New member
בהחלט ניתן לצפות בריבת חלב.

בארגנטינה מצפים את העוגות שלהם רק בריבת חלב!!!

את חושבת שזה ילך טוב על

עוגת שוקולד? אני מתעקשת על הריבת חלב כי זה בדיחה פרטית ביני לבין זה שיקבל (בהפתעה) את העוגה.. אם יש לך הצעות לעוגה אחרת שיותר תתאים לריבת חלב אשמח מאוד לשמוע! אני פשוט עושה רק עוגות שוקולד (וגם זה פעם ב..)

Nיכל

New member
קור דווקא לא אכפת לו... אני מאוד

אוהבת לעבוד עם עוגות קפואות, הרבה יותר נוח ופחותך מלכלך. אחרי הציפוי הוא כבר לא אוהב את הקור אבל למשך העבודה דווקא מאוד נוח

כן אני יודעת רשמתי

קור של מקרר, נו אני תמיד מסתבכת בדבריי מה שאת כתבת זה מה שהתכוונתי...

מה אתם לא ישנים בכלל הלו?!?!?!?

בשעה כזו אנו בני האדם משתדלים לישון על מנת שנוכל להמשיך את יום המחר לא??????????????

Nיכל

New member
../images/Emo8.gifאני????? חחחחח, סתם יום חמישי

היום... תודה

למעלה