שאלה של מתחילה
היי לכולם פה
חייבת לומר שקוראת אותכם לא מעט ונהנית מכל רגע
שאלתי היא כזו.
לפני חצי שנה התחלתי ספורט אופניים שמתבטא בזה שאני שוכרת "תל אופן" פעמיים בשבוע ועושה מסלול מפארק הירקון עד תל ברוך וחזרה. לא רציתי להשקיע ולקנות לפני שאני רואה שאני אכן מתמידה בזה.
לאחר חצי שנה של התמדה והנאה החלטתי להשקיע והתחלתי לשאול ולהתייעץ ויצאתי רק מבולבלת יותר.
המסלול שאני עושה זה רק ורק שבילי אופני של פארק הירקון. פה ושם גם סתם נסיעות אישיות בעיר וזהו. לא שום נסיעת שטח מעבר לשבילים שבפארקים ומידי פעם גם יורדת לשבילי עפר כמו השביל שבפארק הירקון שצמוד לשביל אופנים הרשמי.
קבלתי 3 דעות
1. שאני צריכה אופני כביש כי המסלול ברובו הוא מאספלפט כמו כביש.
2. לקנות אופני שטח כדי לנצל את מלא העוצמה שאני יכולה לקבל
3. שבדיוק בשבילי יש את אופניים היברידיים לעיר ובפרט בדגמים שבהם ניתן לשלב אופני עיר ושטח
הקיצ' התבלבתי לגמרי.
דעתי האישית נוטה לאופניים היברידיים כמו זה למשל :
http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=1306&ArticleID=6213
שמשלבים שטח ועיר אך לא ממש יודעת אני צודקת. והאם זה באמת מתאים למסלול הנ"ל
תודה מראש אשמח לקבל מנסיונכם/ן
נ.ב התקציב שלי עד 2000 ש"ח +-
היי לכולם פה
חייבת לומר שקוראת אותכם לא מעט ונהנית מכל רגע
שאלתי היא כזו.
לפני חצי שנה התחלתי ספורט אופניים שמתבטא בזה שאני שוכרת "תל אופן" פעמיים בשבוע ועושה מסלול מפארק הירקון עד תל ברוך וחזרה. לא רציתי להשקיע ולקנות לפני שאני רואה שאני אכן מתמידה בזה.
לאחר חצי שנה של התמדה והנאה החלטתי להשקיע והתחלתי לשאול ולהתייעץ ויצאתי רק מבולבלת יותר.
המסלול שאני עושה זה רק ורק שבילי אופני של פארק הירקון. פה ושם גם סתם נסיעות אישיות בעיר וזהו. לא שום נסיעת שטח מעבר לשבילים שבפארקים ומידי פעם גם יורדת לשבילי עפר כמו השביל שבפארק הירקון שצמוד לשביל אופנים הרשמי.
קבלתי 3 דעות
1. שאני צריכה אופני כביש כי המסלול ברובו הוא מאספלפט כמו כביש.
2. לקנות אופני שטח כדי לנצל את מלא העוצמה שאני יכולה לקבל
3. שבדיוק בשבילי יש את אופניים היברידיים לעיר ובפרט בדגמים שבהם ניתן לשלב אופני עיר ושטח
הקיצ' התבלבתי לגמרי.
דעתי האישית נוטה לאופניים היברידיים כמו זה למשל :
http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=1306&ArticleID=6213
שמשלבים שטח ועיר אך לא ממש יודעת אני צודקת. והאם זה באמת מתאים למסלול הנ"ל
תודה מראש אשמח לקבל מנסיונכם/ן
נ.ב התקציב שלי עד 2000 ש"ח +-