שאלה של מתחילה

שאלה של מתחילה

שלום פעם ראשונה כאן. עבודות מדהימות ופורום נפלא. אשמח להתצטרף יש לי ניסיון בעיסת נייר רק בהכנת קערות וכלים. בהזדמנות אשלח תמונות. החלטתי להתקדם ולהכין ג'ירפה. יש לי שאלה של מתחילה ! אני הכנתי שלד מגלילים של נייר טואלט ועיתונים. עטפתי הכל במסקנטייפ נייר. כשהתחלתי להניח את העיסה שהכנתי (עיסה מנייר טואלט) העיסה ניפרדה מהעבודה כאילו לא נתפסה על המסקנטייפ. החלטתי לצפות הכל ברצועות עיתון ודבק ואז להניח עיסה וראיתי שהעיסה נתפסת טוב יותר על העבודה. האם באמת לא מניחים עיסה על מסקנטייפ ישירות ? או מה לא עשיתי בסדר ? תודה חגיגה בצבעים מתנות בעבודת יד מחמר פולימרי (פימו)

עיסה נתפסת נהדר על מסקינגטייפ

יכול להיות שציפית בסלוטייפ את העבודה??? תוודאי שזה מסקיגטייפ (נייר ולא פלסטיק) חוץ מזה אולי העיסה שלך צריכה קצת יותר דבקים:) בהצלחה ונשמח לראות את תוצרייך

תודה על תשובתך

ציפיתי את העבודה במסקיגטייפ נייר , לא פלסטיק ולא סלוטייפ. אנסה להוסיף עוד דבקים לעיסה וניראה. יכול להיות שיש סוגים שונים של מסקיגטייפ נייר וחלקם לא מתאימים לעבודה ? בכל אופן אנסה להוסיך דבקים ובסיום העבודה אצרף תמונות. שוב תודה חגיגה בצבעים

ליאור, עיסה יכולה להיפרד ממסקנטייפ

זוכרת את הבובה שעשיתי אצלך? שכל החלק הקדמי שלה ניפרד? כעיקרון - מה שיכול לקרות הוא שאם המסקנטייפ הוא לא באיכות מעולה ולא נדבק טוב לקונסטרוקציה, כששמים עיסה מעליו - הדבקים והרטיבות גורמים לו להיפרד מהקונסטרוקציה ומכל העבודה להיפרד מהמקום. מה שאפשר לעשות הוא - אחרי ששמים מסקנטייפ לחלק אותו עם מריחה של דבק פלסטיק רגיל על הכל ואז הוא יישאר במקום.

מה שקרה אצלך עידית

זה שהמסקיגטייפ נפרד מהקרטון ולא העיסה נפרדה כאן היא לא מצליחה למרוח עיסה . . . . היא נופלת לה. וכן . . . כל עבודת עיסה שתנסי לפרק(קרה לי הרבה
) העיסה היבשה תיפרד בלי בעיה כמעט מהמסקינטייפ ומריחת דבק על הקונסטרוקציה (שכבה עדינה מאוד מאוד) אכן תעזור לעיסה להדבק או להמרח כמו שצריך על העבודה. אגב מזכוכית הכי קשה לנתק עיסה שהתייבשה - אבל זה לא קשור למה שקורה כאן ולכן אפשר למחוק את הערתי האחרונה מהפרוטוקול!!! ח ח ח ח ח לילה טוף. ובואי כבר עידית העבודות קוראות לך.

למעלה