שאלה של מתחילה

expodor

New member
שאלה של מתחילה

שלום לכולם וכמה נפלא שהפורום הזה קיים :) הייתי ביעוץ אצל אבינוח היום, הכל היה אחלה והוא שלח אותי לבצע את הבדיקות הרגילות. בצהריים מתוך סקנות התקשרתי לאוסנת כדי לשאול אותה פחות או יותר למתי התורים נקבעים (לא משנה לי אם זה יהיה מדיקל סנטר בהרצליה או סורוקה ולתדהמתי היא אמרה לי שבמקרה הטוב באוגוסט!!!!! היא בנוסף אמרה לי שקשה לה להאמין שאפשר יהיה להקדים. מסיבות כאלה ואחרות לא רלבנטי לי לעשות זאת באוגוסט. שאלתי היא, מהניסיון שלכם : האם קורים מקרים שיש תורים מוקדמים יותר או שמקדימים אותם?? הרבה תודה. אני

אל חשש

תעשי מהר את כל הבדיקות, תוציאי טופס 17 לתאריך מוקדם (הוא תקף 6 חודשים) ותפני כבר לרובין היא תקבע לך תאריך ברגע שתהיה מוכנה עם הכל היא תזרז לך

לי הקדימו בחודש וחצי ודי בהפתעה

בסוף שבוע שעבר שוחחתי עם רובין והבנתי ממנה שממש אין סיכוי שיקדימו לי הכל מלא ביותר ואחר 3 ימים היא התקשרה פתאום והקדימה לי ליום שישי הקרוב, כך שלא לאבד תקווה!

אופירA

New member
מנהל
הבעיה של הכללית

שהם לא מנתחים באסותא, רק במדיקל סנטר או בציבורי (סורוקה). לכן התורים לכללית יותר רחוקים. אבל בלי להבטיח לך שום דבר, תעשי בדיוק מה שקרין אמרה לך. הניסיון שלנו פה בפורום, שכל האנשים (בלי יוצא מן הכלל!) שסיפרו פה על תור רחוק למדיקל, קיבלו הקדמה רצינית בתורים (על בסיס של ביטולי תורים), ברגע שהיה להם טופס 17 ובדיקות מוכנות.

LATIN GIRL77

New member
דווקא כן מנתחים אופירה, לא אבינוח, אבל חברה

עברה באסותא ב"ש
היתה תקופה שהיה להם סכסוך עבודה עם הכללית, אבל בסמוך לניתוח שלי כשכבר נואשתי שלא מאשרים לי בדקתי איתם , כשכבר היה לי תאריך לניתוח הם יצרו קשר אבל אמרתי שאני כבר מסודרת

YAMI22

New member
נכון רובין של אבינוח קובעת באון ליין

תפקקסי לה את הטופס 17 וחמש דקות אחרי היא איתך בטלפון המקסימה ,תקבע לך תור לעוד שבוע מקסימום שבועיים ,ובמידה מישהו יבטל היא תקבע לך לעוד יומיים כמו שקרה לי .מקבלת טופס 17 נותחתי אחרי יומיים .

YAMI22

New member
ועוד משהו ששכחתי לציין ...

לשימחתי קיבלתי החזר של כמעט20.000ש' מחברת הביטוח הפרטי על ניתוח טבעת.לכול אלו שעדין לא נותחו תבטחו את עצמכם בחברת ביטוח כדאי לכם תקבלו החזר 50% מעלות הניתוח ..

הי יערה. רישמי לפניך

הבדיקות הן : בדיקות דם כולל תפקודי כליה, קרישה וספירה אולטראסאונד של בטן עליונה, אקג וצילום חזה. שמחתי לעזור :)

אני מנותחת כבר שלושה חודשים

והתור הרישמי שלי לניתוח היה אתמול, יום רביעי 9.2 התקשרו אלי מהיום למחר ואמרו לי לבוא, ושמעתי כאלו סיפורים אצל הרבה אחרים. אז את תעשי את מה שאת צריכה לעשות, ולבסוף יהיה טוב.....

LATIN GIRL77

New member
יש הרבה מקרים שהקדימו../images/Emo45.gif

חברה שקיבלה תור לכמה חודשים קדימה, רובין התקשרה אליה איזה יום ושאלה אותה אם עוד שלושה ימים מתאים לה כי התפנה משהו, היא ענתה כן ורק כשניתקה הבינה שזה אוטוטו...חחח בהצלחה!!!

רוייקו

New member
ברוכה הבאה לפורום.. והמלצתנו:

לצלצל למזכירות ולהזכיר להן שאת מחכה ומחכה .. ואם יש להם תור מוקדם יותר או ביטול.. שיתקשרו
בהצלחה

למעלה