שאלה של מתחילה

שאלה של מתחילה

היי לכם (ואיזה כייף לגלות את הפורום הזה!), אני מחפשת ללמוד ריקודים סלוניים בסופי שבוע (חמישי/ שישי) באזור ירושלים. יש לי המון שאלות כמו: האם בתחילה כדאי לקחת שיעורים פרטניים ורק אח"כ לעבור לשיעורים בקבוצות למתחילים? מה חשוב לברר לפני שהולכים לחוג שכזה (אני מחפשת פעם עד פעמיים בשבוע - מקסימום, לא יותר)? ואשמח לשמוע ממכם- נתונים או דברים שכדאי שאשים לב אליהם לפני שאני מתחילה ללמוד. אודה על כל תגובה

Only Dance

New member
איפה ללמוד יש לך ב

מנוע חיפםוש של www.hoogle.co.il תחפשי שם לפי האזור שאת נמצאת בו. מעבר לזה פשוט תבררי מהסביבה שלך מי עוד הולך לחוג הזה, מי מכיר את המורה, האם המורה טוב, יש יחס אישי, מתקן טעויות, ניגש מעיר. הרי חשוב שזה יהיה מקום שתלמדי ממנו לא שלא התייחסו לתלמידים. בעקרון השיטה הכי טובה זה פשוט ללכת לשיעור ניסיון ולראות מה קורה והאם את אוהבת את המורה והאווירה בסטודיו. בהצלחה.

אפתח בתודה!- על התגובה.

ת'אמת חיפשת בחוגל ומצאתי מספר מקומות. בסביבתי אין אנשים שהולכים לחוגי ריקוד (זה היה השלב הראשון בחיפוש). את כל שאר השאלות שהעלית- אנסה לברר לפני שאחליט על משהו- מהתלמידים במקום. אז תודה על הנקודות שהעלית. לוקחת גם את המלצתך לשיעור ניסיון. ושוב- תודה!

Only Dance

New member
אין בעד באמת שהכי נכון

זה לבוא ולהתרשם לבד בשיעור ניסיון. כי רק את תדעי מה היה לך טוב ומה לא. מה איתגר אותך ומה לא מה מתאים לך ומה מחפשת. קאטי

למעלה