שאלה של מתחילה

שאלה של מתחילה

יש לי neooffice (זה כמעט אותו הדבר לא?) על מק. איך אני מדפיסה דף אחד בלבד, לדוגמא דף 12 ? מה שהצלחתי זה או הכל או משני דפים ומעלה אבל דף בודד אני לא מצליחה. תודה.

kiro

New member
מה בדיוק את מקלידה בחלון ההדפסה?

אם את רוצה להדפיס את עמוד 12, את צריכה להכניס עמוד 12 עד 12. עבור from להכניס את מספר העמוד, וגם עבור to להכניס את אותו מספר עמוד.

הבעיה היא

שאין את החלון הזה. אולי כי זה במק זה נראה אחרת, אבל כשאני שולחת להדפסה החלון אינו נותן אפשרות להדפיס מעמוד לעמוד. הלה.

kiro

New member
אני מדבר על מק

באיזו גרסת נאו-אופיס את משתמשת? החלון הזה של ההדפסה מופיע גם בגרסה 2.5 וגם בגרסה 3.

3

כשאני מדפיסה (file-->print) אז נפתח חלון קטן ולא משמעותי. ואני לא מוצאת איפה להגדי מדף- עד דף.

kiro

New member
אולי משהו אצלך בהתקנה של התוכנה לא תקין

אני משתמש בגרסה 3, ובהדפסה צריך להיפתח חלון רגיל של הדפסה במק. אני מצרף צילום מסך.

תודה רבה לשניכם, אני כל כך חדשה

במק, שעושה ממש טעויות שטותיות, כמו לא לשים לב שאפשר להגדיל את חלון ההדפסה ולקבל את כל האפשרויות. ושוב תודה . ואם כבר אני פה איך אני הופכת את ה נאו-אופיס לברירת המחדל אצלי.

שבוע טוב

אני לא מכיר את ניו אופיס אבל מנסיוני עם התקנות (לפחות עם אופן אופיס) במהלך ההתקנה המערכת שואלת האם את רוצה שהתוכניות השונות ייפתחו להבא עם היישום החדש או לא. ייתכן שגם לאחר שהתוכנה כבר הותקנה ניתן למצא שם מקום בו ניתן לבצע את הנדרש.

kiro

New member
ברירת מחדל לאילו קבצים?

אם זה לקבצי אופן דוק ויש לך רק נאו-אופיס אז הקבצים יפתחו בתוכנה זו. אם את רוצה לקבוע עבור סוג קבצים מסויים את התוכנה שאיתה ייפתחו זה נעשה באופן הבא: בוחרים את הקובץ שרוצים, ומתפריט File בוחרים Get Info. בחלון שנפתח, עבור Open with בוחרים את התוכנה איתה רוצים שיפתח. לאחר מיכן, לוחצים Change All באותו חלון. זה קובע את התוכנה שנבחרה עבור כל הקבצים באותו פורמט של הקובץ הנבחר.

למעלה