שאלה של מתחילה

שאלה של מתחילה

הי לכולם אני בת 30 וכבר הרבה זמן רוצה לקנות לי ויברטור .. לא בא לי ככ לדבר על זה עם אחרים אז אני מפנה את השאלה אליכם מה כדאי לי לקנות להנאה חיצונית ומה לפנימי? אשמח לתגובות אני לא גרה בארץ אבל מצאתי אתר להזמין במקום מגורי .. תודה

Cגלית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

קשה לענות לך כיוון שאת זו שמכירה את גופך ואת הדרך אל העונג הפרטי שלך. ממליצה לגשת לחנות אביזרים ולהכיר את האביזרים. אגב, ממליצה על הביקור בלי קשר, החוויה מעניינת

גשי לחנות אביזרי המין הקרובה לביתך

תרגישי את המוצרים, תראי למה את מתחברת יותר. בסך הכל מדובר בעניין של ניסוי וטעייה. וכמובן שכאשר מדובר בהנאה, זה מאוד אינדיבדואלי אז קשה להמליץ על רגל אחת...

אני לא יודעת איפה יש חנות ובטח היא מאוד רחוקה

האפשרות היחידה שלי בתקופה הקרובה היא להזמין מאתר באינטרנט קשה לי לחשוב על להיתחבר מרחוק יש מלאאא סוגים מחפשת משהו נוח וקל לתפעל... וגם משהו שיענג את הדגדגן מוכנה ללמוד מנסיון אחרות... תודה

קשה לי להאמין שאין חנות לאביזרי מין באזורך...

איפה בדיוק את גרה ? וכדי לנסות לעזור... בגדול, אם את בחו"ל, אני ממליצה בחום רב על המוצרים של טוי-ג'וי. שאגב, ניתן להשיג מגוון נאה ב"סקס בוטיק" ברחוב דיזינגוף בתל אביב באופן כמעט בלעדי.

amazone

New member
הם נוטות להיות בעיקר באזורי תעשיה בפריפריות

אבל יש למשל חנות בדיזינגוף סנטר [טוב, בתל אביב לא ממש חסר] תחפשי בעיקר סקס סטייל וחנויות חשוכות ופרטיות שלא מציגות הרבה בחלונות הראווה

marik

New member
בחו"ל זה יותר בעייתי

אבל שוב תלוי איפה. לא תמצאי בקניונים של ארצות רחוקות, אבל כן בכל מיני איזורי תעשיה ופאבים וכו'... כמובן שבניו יורק למשל, תמצאי חנויות סקס באמצע הרחוב, כמו בת"א. בגדול, אם אין חנות קרובה וכזו שאת יכולה לסמוך עליה (שתמכור לך אכן מוצר חדש ולא משומש או מוצר טרי ולא יבש ומקולקל) אז עדיף לרכוש באינטרנט. אם תמסרי מדינה ועיר בה את חייה - אולי נוכל לעזור יותר במציאת אתרים מתאימים או חנויות באיזור.

wild orchid

New member
להנאה חיצונית,

אני ממליצה על רוקט פוקט או פרפר רוטט המתלבש כמו תחתון. לגירוי פנימי-וויברטור,אני בעד כזה שיש לו תוספתן לדגדגן ו\או תוספתן לחדירה אנלית אם את אוהבת. יש המון המון סוגים,הכל ניסוי וטעייה.. בתמונה זהו ויברטור עם פעולה משולשת:חדירה אנלית,וגינאלית וגירוי הדגדגן בו זמנית.את יכולה לרכוש וויברטור בלי אף תוספתן או רק עם אחד מהם...

wild orchid

New member
רוקט פוקט הכי פשוט..

גם כאן יש המון סוגים,יש כאלה עם תוספות לחדירה אנלית וואגינלית..

למעלה