שאלה של מתחילה

ג טלי

New member
שאלה של מתחילה../images/Emo5.gif

אומנם עדיין לא מתחילה לנסות אבל אני ממש ירוקה בכל העניין הזה. אציג את עצמי - אני בת 25, נשואה כ5 חודשים ומוכנה לתינוק כבר מגיל 4 בערך. האמת שאני לא ממש יודעת מה אני רוצה לשאול, אני קצת מתוסכלת מכמות שהמידע שקיימת וחוסר הנגישות שלי אליה כיוון שאני לא יודעת מה אני צריכה לדעת. בנות יקרות - איך התחלתן להתכונן להריון? אני יודעת, להפסיק גלולות ולהתחיל להנות..אבל בתכל'ס - אני מתכוונת להכנה "אינטלקטואלית", האם ישנם מקורות מידע מומלצים למתחילות כמוני (ספרים, אתרים ) שיעזור לי להתכונן להריון "לפי הספר"? וכמובן שהפורום הזה מדהים במידע, בנכונות, בחום ובאהבה ששוררת בין הבנות . תודה מראש .
שעועית27 - סליחה ותודה על קודם..

פּוֹנְג

New member
התשובה של שעועית 27

קודם כל הגעת בדיוק למקום הנכון.בפורום הזה יש המון בנות שיודעות ברבה מאוד,וכמובן פונג ומעיין שעוד תלמדי להכיר שהן למעשה סוג של אינצקלופדיה לענייני הריון ולקראת הריון.נראה לי שכדאי להתחיל מללכת לרופא הנשים שלך והוא יפנה אותך לבדיקות דם שונות כמו ברזל,אדמת ויגיד לך ולבעלך לפנות לאחד מהמכונים הגנטיים על מנת לעבור בדיקות גנטיות שונות.הוא גם יגיד לך להתחיל ליטול חומצה פולית למשך התקופה הקרובה ,למעשה נוטלים אותה גם בהריון.ממליצה לך על הספר הריון ולידה של טלי רוזין ועמוס בר ,יש בו הרבה ידע גם לגביי התקופה של הלפניי . בהצלחה.

פּוֹנְג

New member
שלום ל"ירוקה" ../images/Emo13.gif

מתחילים מההתחלה. מפסיקים עם אמצעי המניעה. אחר כך הולכים לרופאת נשים ועושים בדיקות. לוקחים חומצה פולית. וכל הזמן הזה מקיימים יחסים. אם את רוצה לדעת קצת יותר ולהיות מודעת לגוף שלך, ומתי יש לכם סיכוי טוב יותר להקלט, אז באמת כדאי לך לנסות את השיטה "של מעין" - חום השחר - זוהי שיטה שעל פי סימנים שהגף שלך נותן - את יכולה לזהות את הביוץ המתקרב. על השיטה תוכלי לקרוא במאמרים של הפורום. (בשורה הכחולה למעלה) ותמיד לבוא ולשאול מה שלא ברור לך. בהצלחה.

Gill Gallad

New member
ממליצה על ה- ../images/Emo63.gif

של בר ורוזין. הוא מאוד מפורט ועשיר במידע גם בכל מה שקשור בתקופה שלפני ההריון. לי הוא תרם רבות.

למעלה