שאלה של מצפון

S h a y 9 9 9

New member
שאלה של מצפון

וויל החליט בפרק האחרון לפשוט על בית קראק ולעצור את סוחרי הסמים במקום על מנת לעזור לתושבי השכונה המסכנים שבשכונתם ישנו בית כזה... לכאורה זה נראה כמו מעשה מאוד נאור של שוטר טוב אבל... מאוחר יותר גילינו שהבית הזה היה במעקב ואנשי הDEA (רשות למלחמה בסמים בארה"ב) עקבו אחר הנעשה שם זמן רב וחיכו לשעת כושר בכדי לתפוס את כרישי הסמים הגדולים באמת וע"י כך לתת מכה אנושה יותר למכת הסמים בארה"ב בכלל ולא רק בארקדיה. כפי הנראה הסיפור הזה כמעט נכשל (או נכשל לגמרי) בגלל וויל. מה אתם חושבים היה הדבר הכי נכון לעשות?

../images/Emo4.gifאמממ

וויל טעה. אבל אני לא חושבת שהוא ידע על המעב.. או שהוא ידע?

OrdinaryDay

New member
אני חושבת שהשותפה שלו אמרה לו

שהבית תחת מעקב. אבל הוא התעקש "לנקות" את השכונה מסוחרים סמים. לפי דעתי זה היה דבר מטומטם לעשות. נקיפות מצפון? לא חושבת שזה מה שהיה לו. הוא פשוט אחד מהאנשים האלה שחושב שהוא יודע הכל וכל מה שהוא עושה זה רק טוב. הוא היה צריך לברר לפני שהוא פעל. על "טעות" כזו גם אני בעד שיפטרו אותו, כי הוא ידע שהבית תחת מעקב, אך התעלם ופעל על דעת עצמו.

shanyz

New member
ממממממממממ

לדעתי הוא אדם טוב עם כוונות טובות. אני לא חושבת שהוא ידע שיש מעקב על הבית הזה אבל אם הוא ידע..אז זה לא בסדר לדעתי.

לדעתי הוא צדק בכל מקרה

אם הוא לא ידע שהבית היה נתון במעקב, אז הוא פעל נכון שהוא טיהר את השכונה מכל הנרקומנים והמסוממים. אם הוא ידע שהבית נתון במעקב, אז הוא בטח ידע שהמעקב נמשך כבר שנתיים וזה כבר מוגזם. אם במשך שנתיים לא הצליחו לתפוס את הכרישים הגדולים בעסק, אז הם לעולם לא יצליחו.

למעלה