שאלה של מיניות

virginsuicides

New member
שאלה של מיניות

יש לי שאלה לכל חבריי הפורום היקרים אשר כמוני מייחסים חשיבות לטול ומיינרד ומזדהיים עם הנושאים שהוא שר עליהם. ממה שקראתם בליריקס וראיונות, עלה לכם הרעיון שאולי מיינרד "נושך כריות" , "מחנה ברברס" הומוסקסואל?

כן הא....

כמו שבשיר 4 DEGREES שמדבר על זה שהתחת חם ב4 מעלות יותר מהכוס.... יכול להיות שיש משהו שאתה אומר... ואולי זה גם יסביר את השם השיר PRISON SEX.....

TheHead

New member
כן, זה די מסביר את Prison Sex

שבכלל מדבר על התעללות מינית שמיינרד עבר בגיל צעיר, מצד אבא שלו. כנ"ל השיר ג´ימי ב-Aenima, שלא מדבר על מין אנאלי אבל כן על ילד קטן, אבוד. אל תמהר להדביק תוויות. בעיקר לא על מיינרד.

virginsuicides

New member
מדהים!

מאיפה אתם שואבים את הפירושים הללו? אבל הלא זה מוזר שכל כך הרבה שירים שלהם מתרכזים ברקטום

לא לי זה ממש לא מפריע....

כאילו ממש לא אכפת לי ואין לי בעיות עם הומואים המוזיקה שלו של הלהקה עדיין טובה ולא משנה לי אם הוא הומו או לא אני מת עליהם ושום שמועה לא תשנה את דעתי

virginsuicides

New member
מי בכלל דיבר על הומופוביה???

לאף אחד פה לדעתי לא מזיז מהנטיה המינית של מיינרד בקטע של לשמוע או לא לשמוע את הלהקה. אבל אותי זה מסקרן כי נדיר לפגוש זמר מטאל כמו מיינרד שיהיה נושך כריות זה הכל

זמר מטאל כמו מיינארד שיהיה הומו?

יותר הגיוני שזמרון כחוש שדומה למובי ושר בקול גבוה יהיה הומו מאשר סולן להקת פורנו-גריינד שבדית שצורח בגראולים. רות סוף

virginsuicides

New member
מראה לא ממש קשור לנטיה מינית בד"כ

לא שמעתם שכל הבנים החתיכים הם הומואים???

virginsuicides

New member
כן, אולי

האמת זה לא מקום לשיחת בנות בקטע של מי יותר שווה סטרייטים או הומואים

למעלה