שאלה של מוסר....

שאלה של מוסר....

ראיתי שקאל מנהלנו המהולל נמצא גם כאן. ושלא תבינו לא נכון, אני מאוד אוהבת אותו (זה שהוא לא אותי, זה בעיה אחרת שנדון עליה בפורומים אחרים -חה!!) אבל.... האין המשטר הדיקטוטרי שלו הוא לא זה שגרר אותנו לפה?! הנרשה להורס שמחות ונועל שרשורים שכמוהו להמצא ביננו?! ערוגת של גינה.

פערעלה

New member
א. צודקת.

ב. זה ממש ממש מעלה לי את השאלה שנשאלה פה כבר פעמים רבות מספור: מי זה מי לעזאזל?!?!?!?!?! כי לי אין מושג מי זה קאל אם הוא פה ועוד רבים וטובים שעוד לא הצלחתי לנחש.

וואו, הגזמת.

באנו לפה כדי להנות מפורום מהיר, מעוצב בנוחיות, עם אפשרויות יותר רבות מאשר לא כלה. ו - גם האפשרות לשוחח בלי להיצמד לנושא מוגדר של דייטים. אבל הדרך מכאן לכינוי "משטר דיקטטורי", ו"הורס שמחות", נראית לי רחוקה מאד.

מה זה?

חרמות וגידופים לא שייכים אלינו. אפילו אם את חושבת שהניהול בכיפה מוגזם לפעמים, א. זו הלבנת פנים לכתוב את זה כאן ביחוד שהוא נכנס לפה לפעמים. ב. אם את בעד חופש הביטוי, אדרבה, חופש ביטוי זו זכות שווה לכולם ואת לא יכולה לדרוש ממישהו לא לכתוב כאן או להחרים בצורה כזאת פוגעת. אני חושב שאת צריכה להתנצל.

../images/Emo26.gif

הפורום הזה מתחיל להיות לי רציני. אתם לא חושבים שהגזמתם קצת בתגובות שלכם פה? לא נראה לי שהערוגה היתה רצינית. חוצמזה, עוד מעט ארז יבוא וימחק את כל השטויות שלכם <גמכן תחרויות עם פינגווינים, איפה 'תם חושבים שאתם?!!>. אה יש לי- החיים הם כמו פינגווין. כ ככל שאתה מקבל מכה יותר חזקה- אתה תגיע יותר רחוק.

chin chilla

New member
ווויייי איזו פאדיחה!

לא ראיתי את זה ממי
יצאתי
ה צ'ינצ'ילה, למדה ת'לקח ומעתה והלאה תקרא את כל השרשורים לפני שתגיב למשו. או שלא |אייקון שורק מפורום אחר לגמרי|

תתבגרי!../images/Emo95.gif

אם קל פה. (ולא שיש לי מושג מי הוא אבל נדמה לי שאני יודעת מי את.) אז הוא לא כאן בתור מנהל והוא לא יכול למחוק או לנעול אותך (וחבל) אני בעד שקל ישאר ויכתוב. הוא כותב מוכשר וקוטל מאושר (סתם בשביל החרוז) ואנא אל תיפגעי מהבוטות שבדבריי זו רק צורת התנסחות.

למעלה