שאלה של מה לעשות?

BlogTV Police25

New member
שאלה של מה לעשות?

הייתה לי עכשיו מנהלת חצופה שקראה לי בפרטי טיפש אודה לכם על תגובתכם בנושא

BlogTV Police25

New member
נ.ב לדעתי צריך להכניס לתקנון

משו בקשר לזה כי אני אישית לא מקבל את חוסר קבלת הסמכות שלנו פשוט לא נראה לי הגיוני שאנחנו פה מתנדבים ושומרים על כשרות הבלוג ויהיו מצ'וטטים שירגישו חופשי לדבר איך שבא להם כאילו אנחנו חברים שלנו (על אחת כמה וכמה מנהלים) לכן אבקש תגובה מכל אחד מהפוליסים לענין. תודה

BlogTV Police41

New member
אכן יש בעיה... אני הייתי שם וראיתי.

כל הענין התחיל בזה שלירן שהה בבלוג של נירית יותר מדי זמן לטעמה, ולא הגיב לשאלותיה ולהערותיה. היא גם טענה שאין לו מה לעשות שם ובקשה שייצא - דבר שהוא לדעתי לא מקובל לחלוטין. אין זה מענינו של בעל בלוג לדעת מה עושה פוליס אצלו בבלוג. צריך להבהיר לבעלי בלוגים שאנחנו לטובתם ולא נגדם, ואנחנו לא "השוטרים הרעים", ואם אנחנו שם זה לא להנאתנו (זה אנחנו עושים בניקים הפרטיים שלנו) אלא בתפקיד מסוים. היא טענה בכללי גם שלירן ביקש ממנה בפרטי להוריד מישהו מניהול, והיא לא היתה מוכנה. מה שקרה בפרטי ביניהם אינני יודע, אבל הענינים לדעתי התחממו עקב אי הבנה. את השפה הבוטה לפעמים של גילי אנחנו מכירים, וגם אני בזמנו נפגעתי מכמה הערות שלה לגבי - היום אנחנו "חברים" בבלוגים. לירן - לא צריך להפגע מכל מילה. אנחנו סופגים עלבונות יותר גדולים מאשר "טיפש". זה שהיא סגרה לך את הפרטי בפנים בלי לתת לך הזדמנות להסביר או ללבן את הענינים זה לדעתי לא בסדר והרבה יותר חמור - הייתי מצפה ממנה ליותר בגרות, אבל בבלוגים יש כל מיני אנשים ולכל אחד האופי שלו.

BlogTV Police25

New member
אני לא צריך ללבן ענינים עם מנהלת

שהיא חצופה נקודה מלכתחילה היא צריכה להראות טיפה כבוד ולא נעלבתי מהערה הסתומה שלה אלה מהעיקרון שמאחורי הענין פשוט לא מקובל עלי שבן אדם שאני לא מכיר ואני כביכול אמור לשמור עליו ולענות ולפתור את הבעיות שלו יתנהג אלי בזילזול כשאני נכנס בניק שלי אני לא חייב לאף אחד כלום ולכן אין לי בעיה עם הענין יש את כפתור ההתעלם ואו אלף פתרונות אחרים שלא לענין כרגע. מה שאני מנסה להגיד פה שחד וחלק צריך להיות איזה שהוא דיסטנס בינינו למצ'וטטים\ מנהלים\ משדרים ושחלק ממנו יהיה יחסי כבוד שאם לא מכבדים תהיה איזה שהיא סנקציה ופה אני מבקש כבר תגובה של ענת,.

BlogTV Police41

New member
ועוד דבר מאד חשוב!!!

מה שהוסיף לענין (ורואים מהצילום שלירן צילם) הוא שלירן היה באדמין הישן - ולא ראה את גילי שהיתה בחלון השני הקטן, זה הוסיף לכעסה כי הוא לא זיהה שהיא אשה (הוא לא ראה) אבל גם לא שם לב שהיא כותבת בסגול... תראו מה אי הבנה גורמת. בגלל זה אני תמיד מעדיף להכנס מהמתכונת החדשה עם סיסמת מנהל, כך אני רואה את 2 החלונות ויכול לראות גם את מי מעלים לשידור. כבר היו לא מעט מקרים שבעלי בלוגים העלו אנשים שלא הכירו רק כי ביקשו לעלות - ואז עלו ילדים או כאלה שהראו אברים שאסור. כך אפשר לצלם מיד את 2 החלונות כהוכחה.

BlogTV Police9

New member
אלדד לנו יש אדמים אחד בלבד

ושם אין שידור של המשדר האורח אתה נכנס מעמוד הבלוגים ולכן אתה רואה את האורחים שמשדרים

BlogTV Police9

New member
לירן אל תתרגש מגיליו

אני לא הבנתי מה הביא אותה לכנות אותך "טיפש" גיליו ידועה בפה המסריח שלה יכולת להזהיר אותה יכולת להרחיק אותה אם היא לא התנצלה או משהו. גם לי אישית הייתה בעיה איתה והיא דרשה ממני לצאת משידור שלה אתה חושב שנעניתי לבקשתה? נשארתי ונתתי לה להתבשל במיץ של עצמה עד שנרגעה.

BlogTV Police41

New member
זו היתה הכוונה.

לדעתי עדיף להכנס מעמוד הבלוגים - כדי לראות את 2 התמונות. אגב - מהאדמין עדיין יש לי את הבעיה שלפעמים מעבר חדר מעביר רק את השיחה ולא את חלון התמונה.

Queenati

New member
תגובתי...

אז ככה, ממש לא מקובל שמשדרת יורדת ככה על השוטרים. אני אישית אשוחח עימה על הנושא. באם היא תמשיך - אין דבר כזה ומבחינתי חוסמים לה את השידור (אבל תדברו איתי לפני). בהחלט שלא צריך לזלזל בכם - במיוחד לא משדרת ותיקה שמכירה את הכללים.

BlogTV Police21

New member
בנושא זה אוסיף ואדגיש כי...

באם בכל זאת ניתן ליצור קשר עם מורשה חסימה ... אני מאמין כי העיניין יוכל לקבל טיפול הולם לפני שהוא מגיע לטיפולה של ענת. אני אומר את זה כי אני יודע שישנם לא מעט שוטרים שאין להם בכלל מושג מי הם כל מורשי החסימה ולכן הם גם לא מופיעים אצלם במסנגר. היום אנחנו 8 מורשי חסימה... אם חסר לכם מישהו, תעדכנו. נושאים ברמה הזו לא צריכים להגיע לענת... אלא במיקרים חריגים. שי

BlogTV Police29

New member
והנה תגובתי !

היי לירן ! אני באופן אישי חושב שזה לא מקובל שכך מתייחסים לפוליסים. קצת לא היה לי ברור כי בתצלום דיברת עם בחורה בשם גיליו ובעלת החדר הייתה נירית משהו, אז אני חושב שהייתה לך האפשרות פשוט להרחיק אותה גם אם היית צריך לתת תשובות למי שצריך אחר כך אבל למדתי שעדיף באמת להתייעץ עם המורשי חתימה שהם הותיקים כאן, וזה מה שהייתי עושה בסופו של דבר. מה שחשוב הוא שלא תיפגע מכל אחד שמכנה אותנו בשמות גנאי בבלוגים, קח את זה בקלות והכל יעבור...

BlogTV Police41

New member
הענין לא כל כך פשוט.

אף אחד לא נפגע משמות גנאי שמכנים אותנו בבלוגים, הכל חפיף. במקרה זה הדבר חמור הרבה יותר: גילי ונירית הן חברות טובות, ותיקות בבלוגים, לשתיהן בלוגים שהן פותחות לסרוגין, אחת מגבה את השניה, וכאשר הן פותחות יש אצלן עשרות משתתפים בחדר. וכאן הבעיה: מי שנמצא באותו חדר מושפע מהתנהגותן- מה עוד שהן יותר מבוגרות מרוב הגולשים ומתיחסים אליהן בכבוד. ההתנהגות שלהן (של שתיהן) היתה מאד תוקפנית כלפי לירן לא רק בפרטי - אלא גם בכללי, וזה התחיל מהדרישה הבלתי מקובלת לחלוטין שיצא מהחדר כי הוא יותר מדי זמן שם, וגם טענתן שבחדר שלהן אין מה לפוליס לעשות - ושיחפש חדרים אחרים ששם צריך אותו. כל זה ראו עשרות גולשים שבוודאי נהנו לראות את השתלשלות הענינים ואולי גם קיבלו דוגמא כיצד יש להתיחס לשוטר בלוגים. חמור מאד. אני חושב שהרחקה במקרה זה היתה רק מלבה את הענין יותר והיה מאד קשה אחר כך להרגיע את הרוחות. אני לא יודע רק אם סיפור "שוטר העיף את גילי" שהיה עובר בין הגולשים זה דבר טוב או רע - יש לגילי הרבה מעריצים - אבל הרבה גם אויבים כי היא ידועה בלשונה הלא עדינה בלשון המעטה, ובחיבתה להעיף אנשים מהבלוג לפעמים ללא סיבה - כי ככה בא לה לעשות בבלוג שלה. אני מקווה שהענין נרגע בינתיים.

BlogTV Police18

New member
לירן כזכור לך העניין טופל באותו רגע

מייד אם פניתך אלי נכנסתי לחדר ושוחחתי והברתי לגברת גיליו ולנירית שזה לא לעניין ושאני מבקש להפסיק להתיחס בצורה כזאת באופן אישי נגדך, ובכלל לגבי כל פוליס שימצא בחדר. כמובן שהיא אמרה שזה לא יחזור על עצמו שוב וביקשה שאני יבקש ממך שלא תתנחל אצלה בחדר אם אין בעיה בחדר או דרישה שלה לפוליס (ואפשר להבין) גם לך הבהרתי את עניין הרגישות בחדרים האלה והצעתי לך לא להתמקם שם הרבה זמן א' כי אין צורך מאחר והשידורים שלהם מנוהלים באופן כללי בסדר ב' יש בחדר כזה יותר מנהלים מאשר גולשים והם מרחיקים באופן עצמאי את העבריינים . מאוחר יותר נכנסת לחדר וקראו לי לבוא לשם לראות שלא יתחמם שוב האוירה ואכן הגעתי בניק פרטי , ואכן ראיתה שגיליו ביקשה מגולש בחדר לרדת מהעניין ולא לפנות אליך שלא לצורך והרגיע את הרוחות בחדר מה שמסביר שאכן היא נענת לבקשתי לסיכום אל תיקח את זה אישי וקשה יש יותר גרועים , ומי שלא ישמע לכללים לא יהיה כאן !!! לילה טוב ידידי

למעלה