הענין לא כל כך פשוט.
אף אחד לא נפגע משמות גנאי שמכנים אותנו בבלוגים, הכל חפיף. במקרה זה הדבר חמור הרבה יותר: גילי ונירית הן חברות טובות, ותיקות בבלוגים, לשתיהן בלוגים שהן פותחות לסרוגין, אחת מגבה את השניה, וכאשר הן פותחות יש אצלן עשרות משתתפים בחדר. וכאן הבעיה: מי שנמצא באותו חדר מושפע מהתנהגותן- מה עוד שהן יותר מבוגרות מרוב הגולשים ומתיחסים אליהן בכבוד. ההתנהגות שלהן (של שתיהן) היתה מאד תוקפנית כלפי לירן לא רק בפרטי - אלא גם בכללי, וזה התחיל מהדרישה הבלתי מקובלת לחלוטין שיצא מהחדר כי הוא יותר מדי זמן שם, וגם טענתן שבחדר שלהן אין מה לפוליס לעשות - ושיחפש חדרים אחרים ששם צריך אותו. כל זה ראו עשרות גולשים שבוודאי נהנו לראות את השתלשלות הענינים ואולי גם קיבלו דוגמא כיצד יש להתיחס לשוטר בלוגים. חמור מאד. אני חושב שהרחקה במקרה זה היתה רק מלבה את הענין יותר והיה מאד קשה אחר כך להרגיע את הרוחות. אני לא יודע רק אם סיפור "שוטר העיף את גילי" שהיה עובר בין הגולשים זה דבר טוב או רע - יש לגילי הרבה מעריצים - אבל הרבה גם אויבים כי היא ידועה בלשונה הלא עדינה בלשון המעטה, ובחיבתה להעיף אנשים מהבלוג לפעמים ללא סיבה - כי ככה בא לה לעשות בבלוג שלה. אני מקווה שהענין נרגע בינתיים.