שאלה של לקוחה

שאלה של לקוחה

מקווה שזה בסדר שאני שואלת כאן, פשוט אתם מכירים לעומק ואולי תוכלו לעזור לי. הזמנתי אהיל וינטג' לחדר ילדים ב-20.2 מאיזו בחורה בארה"ב. לפני שבוע בדקתי והיא לא עידכנה בpurchases שהחבילה נשלחה. שלחתי לה הודעה בה שאלתי מה קורה עם ההזמנה. היא לא הגיבה. אתמול שלחתי לה שוב והיא עדין לא מגיבה. מיותר לציין שעדין לא עודכן שהחבילה נשלחה. מה לעשות? להמשיך ולהמתין? לשלוח לאטסי הודעה? המון תודה.

בדקת את הפידבקים שלה?

תראי אם יש לחנות פידבקים שמתלוננים על משלוח איטי וחוסר תקשורת. תחכי עוד יומיים- שלושה לתגובה, ובמידה ולא, תכתבי לה שוב שאת מפעילה "דיספיוט" בפייפאל, וזה מה שתעשי במידה והיא לא תענה שוב. מנסיוני, משלוח שיוצא מארה"ב, ברגע שהוא מגיע לארץ, די מהר מקבלים אותו (מוכרת מארה"ב אמרה לי שמוצר ששלחה לי היגיע יותר מהר לישראל לעומת למשלוחים בתוך ארה"ב, שלוקח הרבה יותר זמן). תבדקי בכותרת של החנות - שופ אננסמנט, שהיא לא בחופש עכשיו או משהו כזה. ותעדכני אותנו

תודה על התגובה...

האמת היא שלפני שאני מזמינה אני בודקת פידבקים ויש לה 24 פידבקים חיוביים ואף לא אחד נייטרלי או שלילי. היא גם לא בחופשה, לפחות לא עידכנה על אחת כזאת... אני אחכה ואם לא יגיע המשלוח המיוחל אני אבטל את התשלום. תודה שוב.

תנסי לראות מתי היא חידשה פריטים אחרונים

אם נניח העדכון האחרון לפני חודש-חודשיים אז יכול להיות שהחנות שלה מושבתת מאיזו סיבה.... נסי גם לראות מתי נמכרו פריטים אחרונים, זו גם אינדקיציה לראות כמה היא פעילה ולוודא שאין פה שום דבר חריג..

למעלה