שאלה של לבוש

yoyo10

New member
שאלה של לבוש

האם יש לכן קוד לבוש בעבודה
איך אתן בדרך כלל יוצאות לעבודה עם איפור בלי
בקיצור איך ההופעה שלכן
אני לדוגמה לא מתאפרת ומתלבשת בפשוטות

בין חליפות לספורטיבי

תלוי במצב רוח אני יכולה להגיע עם חליפה ונעלי עקב ולפעמים עם נעלי ספורט ולבוש ספורטיבי

limor1975

New member
אז אני.... ../images/Emo9.gif

בדר"כ מתלבשת יפה לעבודה, מאופרת תמיד! (אנשים לא צריכים לראות בבוקר מולם בחורה חיוורת - יש גבול למה שהם יכולים לסבול...
). עכשיו עם ההריון אני נועלת נעלי טבע ושיקפצו לי כולם.... הלוואי והיתה לנו תלבושת אחידה לכולם (כמו בקופות חולים וכו') זה היה פותר לי הרבה בעיות של מה ללבוש בבוקר... לימור

בעניין המדים - פתרון../images/Emo9.gif

זה מה שלי יש בארון, כשהייתי מזכירה במשרד עו"ד אז קניתי (בביאליק בר"ג) מלא חצאיות מחויטות בצבעים אפור, כחול ושחור וקניתי חולצות טריקו לבנות - (טריקו לא צריך לגהץ) ועד היום כשיש לי בעיה מה ללבוש בבוקר אני ישר לוקחת מ"המדים" הנ"ל. ז

טיפית

New member
אנ י לעבודה משתדלת

ללבוש את הבגדים הפשוטים ביותר,(מבחינת מקום העבודה בו אני עובדת) ליציאות אני שומרת את הבגדים האהובים עלי יותר. איפור - לפי המצב של אותו היום: לפעמים יותר,לפעמים פחות.

metalg

New member
ספורט אלגנט

בדיוק כמו שאני מתלבשת ביום יום, בגדים יפים, אבל גם נוחים. ליציאות אני מעדיפה חצאיות ובגדים יותר "צומיים".

Vdrums

New member
ג'ינס וחולצה

אם יש לי איזו פגישה אז אני שם חולצה שנראית יותר טוב מטי שרט של סאות'פארק...

תלוי במקום העבודה והדרישות של הבוס

כשעבדתי תקופה קצרה כקלדנית שופטים בבית המשפט הייתי מחוייבת להופעה סולידית מה שאומר לא מיני, לא טרנינג. לא התאפרתי כי אני לא רגילה ולא אוהבת וזה גם לא ממש מתאים לי אבל דאגתי לקנות לי כמה סטים של מכנסיים יפים והשאלתי מאחותי גרדרובה של חולצות ושמלות סולידיות. גם במשרד עורך דין אחד שעבדתי שנתיים דאגתי להופעה מסודרת. מקומות אחרים שלא הקפידו על לבוש יכולתי להגיע גם בטרנינג אבל לרוב הייתי מגיע בטי-שירט וג'ינס.

למעלה