שאלה של ירוק

guyshar55

New member
שאלה של ירוק

האם קיימת מערכת הפעלה חלונותCE בעברית, ואם לא, האם יש באנגלית שהוא HEBREW ENABLE , ובנוסף , כמה אמורה לעלות. כמו"כ OFFICE בעברית. תודה.

castroman

New member
תשובה ->>>

קיימות שני סוגי עברית ! של PDAC פרטים באתר www.wince.co.il ושל איירון באתר www.pocketpc.co.il ממ האופיס מגיע כחלק מובנה בכל מכשיר Pocket PC לכן הוא לא עולה :)

guyshar55

New member
המוווווון תודה. זה פשוט ש...

קיבלתי היום את הדל החדש שלי ואף פעם לא היה לי אף מכשיר מגניב כזה. חשוב לי מאד לקבל מידע- אם לא אעצבן אף אחד עם השאלות שלי.

mikeoreli

New member
לפני השאלה הבאה....

המכשיר שקנית כרגע לא מבין עברית. אין מערכת הפעלה לוקאלית או enabled בפוקט פיסי 2002/3. לכן קסטרו הציע לך 2 תוכנות עברית אחת של אירון, שניה של PDAC. מי יותר טובה אתה בטח שואל ? אז כך, אם תריץ בפורומים הבאים את המילה "עברית" אני בטוח שתגיע למסקנה מה הכי טוב לך, כי יש כאלה שטוענים כך ויש הטוענים אחרת, אז על מנת לא ליצור שרשור ארוך בנושא שכבר סתם את כל הפורומים, להל"ן האתרים : 1.www.pocket.co.il 2.www.pocketpcfreak.com 3.www.msforum.co.il -> תמיכה -> PocketPC. רק שתדע, לפי שמועות, חברת אירון(www.pocketpc.co.il) הולכת להוציא בקרוב עידכון מאוד חושב, כמו כן PDAC משפרים את הגרסה שלהם באופן תמידי. העידכונים הללו בשתי החברות בחינם. אתרי תוכנות מומלצים : www.pocketgrear.com www.ppc4you.com www.ppc4all.com www.pocketpcfreeware.com והפורומים והאתרים הישראלים בנוסף ל"תפוז" שרשמתי מקודם. תתחדש :)

למעלה