שאלה של טעם...

roychu

New member
שאלה של טעם...

איך אתם מעדיפים את הבלוג שלכם? עדכון יומי? כמו של איה עם אי לא טועה עדכון הרבה פעמים ביום? כמו שלי עדכון מתי שבא? כמו של רן ועוד הרבה או איכשהו אחר? פרטו נמקו והסבירו...(למהלצביה יש ציצי גדול? שהיא מתכופפת רואים לה הכל)

אוהד, אנ´לא מבין אותך...

מה לא בסדר?

oren*

New member
אם להגיב בתור קורא מהצד, זה תלוי

בבעל הבלוג. אם אני לא אוהב ספורט, ובעל הבלוג מספר על חוויות שלו מהמגרש או מערוצי הספורט השונים או מהחיים הפרטיים שלו בתור אוהד קבוצת כדורגל - אותי אישית לא יעניין גם עידכון פעם בשנה. אם הוא עוסק בתחום שלי, או כותב דברים של טעם ונותן פתח לחיים האישיים שלו באופן שעושה כיף לקרוא - מצידי שיהיה פעם בכמה ימים, ככה שאני אדע שהוא חי ושקורים דברים מעניינים בחיים של אותו אדם. לכתוב כל יום? יכול להיות שיום אחד זה ימאס גם על הגולשים וגם על בעל הבלוג, בכל זאת לא כל יום קורה משהו מעניין ולהתחיל לספר על שיעור מתמטיקה עם המורה המגעיל או מריבות עם חברים - לא ימשוך אנשים לקרוא את הבלוג.

איה@

New member
אני אוהבת לקרוא ../images/Emo26.gif

דברים שבאים מהבטן אמיתיים, הירהורים והתלבטויות מחיי היום יום מחשבות מקוריות של בעל הבלוג. פחות חשוב לי אם זה על בסיס יומי, או שבועי, העיקר שיהיה בלתי אמצעי אני חושבת שככל שתתחבר לעצמך יותר, ותכתוב באמת באמת מה אתה מרגיש כך תשדר ענין ותוכן. אני צודקת?
איה.

roychu

New member
אני אוהב מאוד לקרוא

בלוגים פתוחים וכנים, כמו של דניאל למשל, מה שאני באמת לא אוהב, ובלי משהו אישי, זה בלוגים(אם בכלל) כמו שקוז... למשל קחו ציטוט "ואם ההורים ירתקו אתכם לחדר, יהיה לכם מה לעשות, להכנס לאתר הטוב בעולם הלא הוא אתרי"

shayl86

New member
לא לקחתי זאת אישית - אבל

הקטע הזה עם הריתוק היה משהו כזה בציניות... לדעתי אני בן אדם ציני... ואם אנשים לא אוהבים דברים כאלה - אני תמיד שמח לשמוע - וטוב שכתבת את זה, כי מנקודה זאת והלאה לא אמשיך והלאה אנשים בציניות שלי - בשביל זה נועד הפורום של שקוז - אך משום מה אף אחד לא כותב בו מדיי פעם... כשאתה אומר בלוגים יותר פתוחים למה אתה מתכוון? ובקשר למה אני אוהב לקרוא - זה בלוגים שמתעדכנים יום יום אבל בלי מסגרת קבועה, הכוונה לכך שאם אתה בלוג שכזה אינך חייב לעדכן יום יום, אתה יכול אפילו פעמיים ביום, ואם אין מה לכתוב אז מצידי 3 פעמים בשבוע... בקיצור - בלוגים הם מה שעולה בראש שלכם, אך אם בכוונותיכם שיהיו בהם מבקרים שחוזרים קבוע, עדיף (לא חייב) לעדכן על בסיס יום יומי! אז למישהו יש עוד תגובות על שקוז? אשמח לשמוע!

למעלה