שאלה של טעם

ALON AA1

New member
שאלה של טעם

ראיתי שאין כאן הרבה התחייחסות, אז מה דעתכן בנות יקרות, איך אתן אוהבות את כפות הרגליים שלכן? סגורות ומפתות או פתוחות שחושפות ציפורניים צבעוניות? כפכפים סקסיים ושפיציים או כפכפי עץ מסיביות וכ' ועוד שאלה קטנה: מה דעתכן על שרשרת סביב הקרסול?

בזוז

New member
אני מעדיפה

נעליים - רצוי גבוהות, עד הקרסל. שטוחות, חס וחסה - לא עקב/פלטפורמה או כל קללה דומה... אם קבקבים - אז משהו... פריקי - ללא עקבים וכו' מוד סקסי שרשרת סביב הקרסול

ALON AA1

New member
מיוחדת

יש בך תערובת מעניינת של פשטות עם קריצה לשובבות. אני קורא אותך נכון? מה לדעתך נחשב לקבקבים פריקיים?

בזוז

New member
אכן צדקת

והגדרת יפה: "פשטות עם קריצה לשובבות" קבקבים פריקיים: או הכי הכי פשוטים, מגומי עם שתי רצועות דקות (כפכפי אצע). יש לי זוג עור שחור - עם פתחים בצדדים ולמעלה חלק אחד שעוטף את גב הרגל .. נו איך להסביר - הם נראים טוב עם ג'ינס, או חצאית ארוכה, אבל פחות טוב עם מיני... רכשתי אבל לא נעלתי - קבקבים שטוחים אצבע +עוד רצועה מעל ה"גבעה" של גב הרגל בצבע תכלת עם ...חרוזים כאלה ופייטים... אמנם בצורה עדינה אבל עדיין...פייטים, כאילו דה...

בזוז

New member
קודם כל תודה, ושנית

אם תצליח "לתפוס" אותי בחצאית... תקבל פרס

ALON AA1

New member
אז להבין ש...

חצאית היא לא "כוס התה שלך" מה מעדיפה? או שבכלל התכוונת למשהו אחר ולא הבנתי?

בזוז

New member
אתה מגלה הבנה עמוקה ../images/Emo6.gif

אני בעיקר על ג'ינס... בשנים האחרונות עם ההתבגרות (הנפשית בעיקר
) כשכל מיני חומות נפרצו... אז גם מכנסיים מבד רך ונצמד, מותן נמוכה כמו שמודרני היום וכמו שתמיד אהבתי... מכנסיים שמבליטים את 'חתיכיותי' הבלתי מעורערת... בצניעות וכנות

למעלה