שאלה של טעם?

j o h n n y1

New member
שאלה של טעם?

טוב, אז סקרנותי (וגם הקולות הקטנים בתוך הראש שלי) הובילו אותי לפה. שאלה אליכן, בנות. למרות שאני כבר עכשיו יכול לראות את ים התגובות סוג על-טעם-וריח-אין-מה-להתווכח, אני אשאל בכל זאת ועדיין אצפה לתגובה כנה מכל אחת. מה אתן מוצאות יותר מושך: גבר צנום, רגיל, או שרירי? ועוד.. מבחינת שיער פנים, מה אתן מעדיפות? (זקן/פאות/חלק...) תודה! :)

לגבי מבנה הגוף:

יש יפים בכל הגזרות שציינת. לגבי שיער הפנים: מעדיפה רק חלק. בלי זיפים ובלי כל החרטא.

טעמי האישי

אני אוהבת מבנה גוף קצת גדול. לא צנום אבל גם לא שרירים מטורפים. אחד כזה שאפשר להרגישכאילו את ניבלעת בתוך החיבוק שלו. מבחינת פנים - זקן צרפתי או קצת זיפים

מבחינת הגוף -

דעתי כדעת קודמתי. לגבי שיער הפנים - חלק או זיפים ממש קטנים...

מוותק

New member
אכן שאלה של טעם... הטעם שלי:

שרירי (אבל ממש לא בסגנון מר עולם!!) אולי נקרא לזה "חסון"... עדיף כמה שיותר גבוה. ומבחינת שיער פנים - חלק עדיף.

s i e l o

New member
אז ככה..

מבחינת מבנה גוף.. אז שרירי אבל לא יותר מדי.. כלומר לא מישהו שיהיה יותר רזה ממני אבל גם לא מנופח עד כדי גיחוך.. שיראה גבר.. מבחינת שער פנים.. זיפים זה יפה.. אבל לא נעים להתנשק... אז אני מניחה שחלק...

Multik

New member
אני מתקוון לזקן

שעירות באזור הלחיים אורך 1-2 סמ'

Multik

New member
אז החלפתי כמה אותיות לך זה לא קורה

העיקר זה הכוונות הטובות שלי לא ?!

שאלה טובה..

דווקא, כי באמת על טעם ועל.... אבל כל אחת והטעם שלה... אני מעדיפה מישהו שלא רגיל ולא שרירי , חסון ככה באמצע , לא משהו היסטרי. עם זיפים זה גם יוסיף.. ככה מחוספס...

למעלה