שאלה של חששנית...

shirna

New member
שאלה של חששנית...

שבוע טוב לכולם, מקווה שעברה עליכם שבת נהדרת. אני מטופלת אצל פרופ' עמי עמית, שהחליט לאחר צילום רחם שבו נראית חצוצרה שמאלית סתומה (שבגללה הכאבים היו איומים!!! בצילום אני מקווה שלפחות פתחו את החסימה) לעבור לטיפול בעזרת כדורי איקו'. משום מה נראה לי כאילו כל מי שטופלה ע"י כדורים אלה עברה לטיפול אחר בגלל חוסר הצלחה של הכדורים האלה. האם אני צודקת או שזו סתם תחושה שכזאת? האם הכדורים האלה עוזרים?

עוזרים בטח עוזרים

יש הרבה ילדים שמסתובבים להורים שלהם בין הרגלים בעקבות שימוש באיקקלומין. לא למהר ל"תותחים" אולי זו בדיוק הדחיפה שאת צריכה. בהצלחה.

פּוֹנְג

New member
יש כאלו שהכדורים האלו עוזרים לה

לא לכולן אמנם, אבל אין שום סיבה לא להתחיל איתם.

נרי כ

New member
הייתי סומכת על הרופא שלך.

לא על עיוור, ושווה לשאול ולבדוק, אבל הוא אמור להיות מעולה שבמעולים (ולפי השמועות גם בוזמנית אחד המקסימים). זה נכון שלאיקקלומין יש לעתים תופעות לוואי שמקשות על הכניסה להריון, אבל הן לא מתבטאות אצל כולן, ויש בהחלט טעם לבדוק מה הם יכולים לעשות בשבילך.

נועם@בת

New member
עוזרים גם עוזרים

באופן טבעי בפורום תמצאי הרבה מאלה שהכדורים לא עזרו להן, כי אלה שהכדורים כן עזרו מזמן כבר הרו וילדו. כאשר חצוצרה אחת סתומה, הביות בשחלה באותו צד אינו יעיל. מטרת הכדורים היא לגרום לביות משתי השחלות, ואז בכל חודש יש סיכוי טוב למפגש בין ביצית לזרע. שיהיה בהצלחה נועם

or7878

New member
shirna מתוקה../images/Emo24.gif

אני מטופלת באיקקלומין מזה שלושה חודשים ללא הצלחה להכנס להריון אני צריכה לפנות עכשיו לגניקולוג מכיוון שלי אין תוצאות חיוביות מהאיקקלומין אני דוגמא בשבילך מתוקה שהאיקקלומין לא פועל על כל גוף מחזיקה לך אצבעות שאת תצליחי עם כדורים אלו

למעלה