שאלה של חינוח

HotGod

New member
שאלה של חינוח

קודם כל, מאברוק על פורום מעולה! עד לפני חודשיים לא ידעתי שהפורום הזה קיים. חבל שלא התייעצתי איתחם קודם. אולי זה היה חוסח לי את הכאב ראש עם הילד של השכנים. זה ממש הפך למטרד וכבר שאלתי וניסיתי הכל ללא הועיל. אולי תמצאו פתרון מתאים שיגרום לבעיה ללכת ולהיעלם כמו שאומרים להתפוגג. אז ככה. אני אדם עובד (בהי טק. זה לא מה שהיה פעם אבל זו עדיים עבודה ופרנסה למשפחה). אני קם כל בוקר בסביבות שבע ויוצא לעבודה בשבע בחצי וכל פעם שאני יוצא אל הרכב (של חברת היי-טק שלי כולל כל הביטוחים + דלק) שלי הילד של השכנים מהדומה השניה צועק לי את אותה הצעקה כמו תוכי. הוא אומר "אתם הערבים לוקחים עולם עם המיץ של הדינוזאורים". לקח לי זמן להבין שב"מיץ של דינוזאורים" הוא מתכוון לנפט אבל מעבר לזה אין לי מושג אם הוא מוסט או שזה ספונטאני. אולי כדאי לדבר עם השכנים? למרות שכדאי לדחות את זה כפתרון אחרון. אני ממש לא אוהב אותם שם למעלה. אז מה לעשות? זה מציק! איך ילד פאספוס כזה יודע דברים כאלו? איך הוא מצליח להרכיב משפט כזה? איך למנוע את הנידנוד הזה בלי לפגוע

תּמר

New member
קצת קשה לחנך את הילד של השכנים

וזה כמובן בלשון המעטה. אני הייתי מתחילה עם הטמעת מסרים בילד שלי, ומקווה שזה יקדם אותנו לעולם טוב יותר. ובמקומך, הייתי פשוט מתעלמת.

לאה_מ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תזמין פליאונתולוג שיזהה של איזה דינוזאור המיץ.

HotGod

New member
אני חושב שזה מיץ של

ברומנטוזאור או כפי שהיה קרוי בפי ילידי אמריקה "לטאת הרעם". יש לציין שילידי אמריקה היו צדים את הברונטוזאורים ללא הבחנה ועושים מהם קישוטים. זה קרה ממש לפני הטבח הנוראי שעשו האנגלים המהגרים באינדיאנים. כך באה נקמת הדינוזאורים הנינוחים הללו על מקומה. לפעמים אני תוהה מדוע נכחדו כמעט לחלוטין האמריקאים המקוריים אבל אז אני קורה באנציקלופדיה כי הם היו למעשה די "סיסיים" והיו עסוקים בקישוט גופם בנוצות, מריחת קרמים שונים וריקודים. לא פלא שטבחו בהם בקלות יחסית. ממש ועדת קישוט.

אפרתש

New member
מצחיק, וגם נורא עצוב

האירופאים אכן טבחו בוועדת קישוט. בסרט "באולינג בקולומביין" הוא אומר שהאמריקאים כל הזמן מפחדים, אז הם ממהרים להרוג (או לכלוא) את מי שהם מפחדים ממנו. אצלם או במדינות אחרות.

אפרתש

New member
זה מהטלויזיה

לא הקטע של הערבים, הקטע של המיץ של הדינוזאורים. ואני רואה בזה ביטוי של ילד שחוזר על דברים שהוא שומע בסרטים המצוירים. אם אתה בקשר טוב עם ההורים, אפשר לנסות לדבר איתם. להגיד שהדברים האלה נתנים לך הרגשה לא טובה. אם אתה לא בקשר טוב אית, שיחה לא תעזור.

theG

New member
אהממ אותי יותר מעניין הדינוזאור

איפה אפשר לקנות כזה? כמה עולה? מה הם אוכלים? האם האחזקה שלהם יקרה מהתוצרת? כמה חביות מיץ הם יכולים לייצר? אוליי החברה הישראלית הזו שדיווחה על מציאת מיץ של דינוזאורים בכמות מסחרית, מצאה שם בעצם עדר של דינוזאורים (עדר???)?! רושם לעצמי: מכלאות לדינוזאורים, מחלבת מיץ דינוזאורים, . . . יש תמיכה ממשלתית בעסק כזה? טוב דיי מיציתי

למעלה