שאלה של זמן

שאלה של זמן

כמה זמן זה נסיעה מפתח תקווה לתל אביב? פתח תקווה זאת עיר שיש בה מה לעשות וחיי לילה? זאת גם נחשבת לעיר ללא הפסקה כמו תל אביב? מה יש שם בגדול?

חיי לילה בפ"ת

אין כמעט חיי לילה בעיר וזו לא עיר ללא הפסקה בגדול.....אם אתה מכיר את השיר אני לא מאמין שאני גר בפ"ת של אינפקציה אז זה מה שיש בעיר
יש שיעמום אחד גדול

תלוי באיזו שעה

בבוקר נסיע הלתל אביב יכולה לקחת גם שעה ויותר בערב שהכבישים ריקים בסביבות 25-30 דקות (בנהיגה נורמלית ובטיחותית)

Bardug0

New member
רואים שאתה מסטול

פ"ת זו עיר מתה. בגדול - יש שם זקנים, בתי חולים ובתי קברות. תדמיין לך את נתניה רק בלי ים ובלי פיגועים - קיבלת את פ"ת.

תלוי

יש כמה מסעדות דיי נחמדות שפתוחות כאן, אבל הם בודדות. ונסיעה לת"א , בבוקר שעה +- בערב 15 שעה עם עולים על גל ירוק ונחמד בג'בוטינסקי. אבל אין כאן חיי לילה.

Y o u R M a N

New member
שמע תלוי מתי אתה רוצה לנסוע....

אם זה בצהרים... אז יש פקקים וזה 40 דק' או חצי שעה... אם אתה נוסע בבוקר זה 20 דק' בערך.... ואם בערב אז אני חושב גם 20 דק'... ואין מה לעשות בפ"ת .... אין מועדונים כמו בת"א יש רק פרקים וחנויות וקניונים....

LuNa MaJnUnA

New member
לא רק פרקים למה לזלזל אני לא מבינה

ברכיים אין? מרפקים? קרסוליים? גזען זהו זה מה שאתה!

Y o u R M a N

New member
מה?!??!../images/Emo2.gif

מה הקשר? רק אמרתי... יש פה פארקים... חנויות... קניונים... אבל אין מעדונים!!! מה הקטע שלך!??!?!? ומה הקשר גזען!?!?!? תלמדי היסטוריה ותביני מה זה גזען!!!

LuNa MaJnUnA

New member
בדיוק שיניתי אותה הא../images/Emo6.gif

זה מקבץ ההודעות הכי טיפוסי בפורום הזה..

אממ יש לי מה להגיד על מועדונים

זה עלול למשוך ערסים.....כי הרוב במועדונים (בסגנון דום, גת רימון וכאלה) הם ערסים.. העיר משעממת מבחינת זה שמקומות הבילוי שלה ירודים ואם מועדונים אני בעד שיהיה משהו שדומה ל- בארבי פה בפ"ת .., שישפצו את היכל ויפתחו אותו שוב ....ואם כבר אפשר להקים משחקיית וידאו (כל מיני סימולטורים, זה ממש נחמד ליום שישי בערב)..

Blade Of Fire

New member
בטח.. ללא הפסקה

ללא הפסקה של שחיתויות, גנבות, רציחות, רמאויות... כל 7 החטאים+ 3 מיוחדים לעיר הזאת
בקשר לשאלתך- בין 20 דקות (בשעות לילה מאוחרות-בוקר מוקדמות) לבין שעה (בבוקר ובערב)....

Octavarium

New member
אם זה לא היה בשביל להצחיק

וגם אם כן זאת הייתה חפירה של 2 הודעות לפנייך.. ואם זה לא היה בשביל להצחיק זה פשוט היה לא קשור לכלום

למעלה