שאלה של זמן

Star_Dust

New member
שאלה של זמן

לקראת יום השנה התראיינתי היום לגל"צ. אתמול הייתה לי שיחת הכנה עם תחקירנית שבמסגרתה היא העלתה את השאלה הבאה: האם היום אחרי שנתיים את עדיין חושבת על בעלך או שאת רואה את זה כמשהו שעבר ופשוט משאירה את זה מאחור? שאלה מעניינת. אני פשוט התחלתי לצחוק. אמרתי לה שאני מופתעת לשמוע ואפילו שמחה שיש עדיין אנשים בארץ הזו שמסוגלים לשאול שאלות כאלה. לחיי התמימות!!! אני חושבת שהשאלה הנכונה יותר לשאול הייתה: עכשיו אחרי שנתיים, האם את עדיין חושבת עליו עשרים וארבע שעות ביממה או אולי כבר פינית כמה שעות גם לדברים אחרים?
ליאת.
 

גריני

New member
לא ייאמן

מעניין בת כמה היתה אותה תחקירנית. על ניסיון החיים שלה אין צורך אפילו לשאול: התמימות, כפי שכתבת, מדברת בעד עצמה... ומה שעוד מעניין זו תגובתך, ואני מורידה בפניך את הכובע. כי התגובה הספונטנית שלי היתה קללה עסיסית. וחוץ מזה, רק להגיד לך: אני זוכרת ואיתך במחשבות
 

neoM

New member
לי זו נראית שאלה סבירה לגמרי

הרגישות המוגזמת היא שלנו. מה יש? מה נורא כלכך בשאלה הזו? אנחנו למשל קיבלנו 4 שנים אחרי שאחי נפל מכתב מהביה"ס שלו.. כאילו הוא חי.\ החיים ממשיכים. די
 

מיאו

New member
חשבתי עליך אתמול....

ואז נכנסתי לפורום כי ידעתי שתכתבי משהו. תמיד היה בכתיבה שלך משהו שהדהים אותי. העומק, הפתיחות... ראיתי אתמול חדשות על הפיגוע... ואז היה את הסרט על התאומים, שאותו ראיתי גם שנה שעברה. וגם השנה כמו לפני שנתיים, אני רואה את הסרט ועדיין לא מבינה איך כזה דבר קרה בכלל. לפעמים אני חושבת שזה פשוט נראה כמו סרט עם אפקטים ממש חזקים. ואז עוד חדשות, על עוד פיגוע. עני עייפה מלהצטער, מלפחד, מלדאוג. ואז אני אומרת.. שאם בחרתי לחיות, אני בוחרת להפוך את כל הדברים לשיגרה. ממילא נדאג, נצטער ונתעייף מכל מה שקורה כאן ובעולם. ושיגרה... כן לפעמים זה רע. לפעמים פחות. ליאת: תמשיכי לכתוב, לזכור, להיות. שיכאב לך כמה שפחות ושהזמן יהיה טוב אליך ונדיב. שבין כל השברים החיים גם יחלקו לך בוניסים של אושר מידי פעם. מגיע לך. חיבוק גדול. ונשיקה.
 

ברוריהה

New member
ליאת, שמעתי אותך אתמול בבוקר

ישבתי עם לוטן (בת שנה וחצי) על הברכיים וחיבקתי אותה חזק והקשבתי לך. הדברים שאמרת על שי כל כך נכונים. וכמה שזה נשמע בנאלי, הוא מדהים ! הוא בן אדם שאי אפשר לשכוח אחרי שפוגשים. חושבת עליך המון בימים האחרונים.
 

BooBee

New member
אני בשוק, ויחד עם זה לא מופתעת

גם אצלי נרשמו מקרים חסרי טאקט של אנשים עם פליטות פה מיותרות. ואני, במקומך, הייתי מספרת על זה למי שהיא כפופה לו בגל"צ, כי זה פשוט גובל ברשעות, גם אם מדובר בחוסר רגישות או ידע או הבנה בסיסית. לא בשביל להעניש אותה, אלא בשביל להאיר ולהעיר על העניין של תחקירנית חסרת רגישות ששואלת שאלה כזו מרושעת. רויטל.
 
למעלה