שאלה של זמן

קיז

New member
שאלה של זמן

אחד הדברים היפים בסמפסונים זה שכלום לא משתנה. גם לא הגילאים. לבארט כבר היו איזה 5 ימי הולדת. אבל בפרק האחרון, כשאמרו שסקינר בן 40, זה כבר עושה בלאגן. הוא היה בן 10 במלחמת וייטנאם בה הוא נלחם? אז אני שואל- מי חושב שזה יהיה רעיון טוב להעלות את הסמפסונים בשנה? ועוד משהו, אני גם חושב שהעונה שמשודרת עכשיו ב"ביפ" היא העונה הכי טובה של הסמפסונים. גם על זה יש מסכימים?

איליה.

New member
לדעתי זה לא רעיון טוב.

למה דווקא בשנה? זה שגיל שלהם לא משתנה זה כל היופי. מה ההגיון שהגיל שלהם ישתנה דווקא בשנה? ממילא שנה זה לא הבדל גדול, אז למה לטרוח.

sideshow

New member
דווקא הגיל של הומר השתנה...

אבל כנראה רק שלו ואולי גם של מארג´.. בעונה 4 בפרק "ליסה מלכת היופי" הומר היה בן 36 . ובעונה 10 "הקוסם מספריגפילד", הוא בן 38. בעונה 11 ( "הרוג את התנין וברח" ) נאמר שהוא בן 39. ותבדקו אותי... בעניין השני, אני דווקא חושב שהעונה ה6 קצת יותר מעניינת והרביעית(המשודרת בביפ) אבל זה כבר עניין של טעם.

ET2k

New member
מה עם הסרט קולנוע?! *ספוליר*

קראתי שבסרט קולנוע שיצא רק אחרי שהסידרה תמות (אחרי העונה הנוכחית בארה"ב נדמה לי),כל הדמויות יהיהו מבוגרות ב5 שנים.בארט יאבד את בתוליו... מצד שנ,י יש זמן בסידרה כמו שכבר אמרו פה (האישה של פלנדרז מתה,יש אינטרנט,העוזר של קראסטי היה בכלא כמה פעמיים),אבל מ צד שני בארט וליסה באותן כיתות רוב בזמן.

למעלה