שאלה של הכוונה...

HADAS2908

New member
שאלה של הכוונה...

שלום, יש לי התלבטות שמאוד חשובה לי, אשמח להכוונה. אני בעלת תואר ראשון ומטפלת בנוער בסיכון, בוגרת מכון גישות בקורס הנחיית קבוצות. בת 30 נשואה ללא ילדים. לאחרונה הגעתי למסקנה שהעבודות האחרונות שלי לא מתאימות למי שרוצה להכנס להריון והחלטתי ללכת ללמוד תעודת הוראה, מצאתי מסלול שמתקיים רק שנה וזה נהדר לי ...כבר תכננתי להירשם ולמצוא עבודה סטודנטיאלית... מצד שני פתאום הציעו לי עבודה מפתה, קשה ומאתגרת...שאם אקח אותה לא אוכל ללמוד. פתאום המחשבות שלי השתנו, אם לפני רגע חשבתי ללכת ללמוד הוראה כדי שאוכל לעבוד בשעות נוחות לאמא ולהצליח לקיים בית ומשפחה, - הכול התבלבל לי..כן לקחת את המישרה המאתגרת ולוותר על הלימודים ? ( המישרה היא בין 7 וחצי בבוקר ל 5 בערב ) לוותר על המישרה וללכת על הלימודים ועל העתיד ? אוףף , מה לעשות ...?

blixa

New member
סדר בבאלגן

הדס, מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? מורה? מנחת קבוצות? האם ויתרת על עבודות רק בגלל מחשבה שהן לא מתאימות לאם? ואולי הן כן מתאימות? והבחירה בתעודת ההוראה - רק מסיבה זו, או מאהבת ההוראה? קודם כל, את צריכה לדעת לאן את הולכת, ואז תדעי מה מקדם אותך למטרה. אשמח לעזור

HADAS2908

New member
אני כבר גדולה לא ?

תראה, אין לי עבודה אידיאלית, משהו אטופי כזה...רוצה לאהוב ללכת לעבודה, אתגרים, התפתחות, בצד שעןת נוחות ושכר שמכבד.. בחרתי תעודת הוראה כי היא פותחת לי הרבה דלתות בתחום ההנחייה , ההדרכה והנוער ( רכזת חברתית, קבס"ית, קצינת חינוך ועוד ) ושוב, שעות העבודה נוחות .... לאן אני הולכת ? כרגע חשוב לי מאוד למצוא מקום קבוע , שעות נוחות, ושוב לא להחליף עבודות כול שנה, אין לי כוח לזה .... אשמח לעזרתך

blixa

New member
אכן ילדה גדולה

ונראה שאת יודעת את הכיוון שלך. את אומרת: "בחרתי תעודת הוראה". ויש לך גם נימוקים. אם אני מבין נכון, את רואה בתעודת הוראה משהו שיקדם אותך למטרתך. נותרה שאלת המשרה המפתה שצצה פתאום. לאן היא מקדמת אותך? בליקסה

HADAS2908

New member
נסיון נוסף נטו

לא למשכורת בשמיים, פשוט ניסיון מאתגר... משהו חדש שלא התנסיתי מעולם, מלווה בהמון חששות אך יחד עם זאת מאתגר... ושוב, לא מתאים לאימהות כי תובע המון המון שעות....

הדס יקירתי

את בהחלט עומדת בפרשת דרכים לא פשוטה. אם את רוצה להגיע להחלטה הכי נכונה עבורך, את צריכה לבדוק קצת את סולם הערכים שלך ולהבין מה יותר חשוב עבורך, להיות אמא או אשת קריירה (וכל תשובה שתגיעי אליה תהיה נכונה עבורך). אני חושבת שאת לא צריכה למהר להחליט, אולי כידאי לנסות את העבודה אם היא נראית לך כאחת שתממש אותך, בד בבד להכנס להריון ואז לראות אם העבודה באה בקנה אחד עם אמהותך, אם לא את תמיד יכולה לעזוב ולהמשיך במסגרת ההוראה. אימון יכול לעזור לך להבין מה את באמת רוצה, מבחינת אמהות וקריירה.
" היום השמיים הם כבר לא הגבול"
יפעת מאמנת אישית 0504578229 [email protected]

HADAS2908

New member
מסכימה מצד אחד מצד שני

אני פוחדת לפספס את המומנטום של הלימודים, שאחרי אמהות אני אתעצל ולא אלך לתעודת הוראה, ושוב..אלך לעבוד במשרה מטורפת... לגבי סולם הערכים שלי...שתי הדרכים חשובות לי, האחת היא האמהות שברור שלי שאני רוצה להוית בבית, בשעות נוחות, להנות מהעניין ולא להגיע הביתה בשעה 6-5 בערב ולהיות שתיים עם הילד, גמורה ועייפה, רוצה לחנך, לחוות את הרגעים. מצד שני גם קריירה חשובה לי, למרות שהמשרה שמדוברת היא אינה בתחום הלימודים שלי , עדיין זו משרה מאתגרת...ולקיחת המשרה היא ריזיקה מטורפת בשבילי....ובנוסף המשרה היא בהיקף מלא מאוד, החל מ 7 וחצי בבוקר ועד 5 בערב.... נראה לי שקיבלתי את התשובה שלי מעצמי.... תודה ושנה טובה

למעלה