שאלה של הגדרה יהודי או ישראלי
ג גניפר14 New member 6/3/13 #2 זה חייב לבוא ביחד כי אם נאמר ישראלי אז זה יכול להיות אדם שחי בארץ שהוא ישראלי אבל לא יהודי, לא התגייר וכו. ואם נאמר יהודי אז זה יכול להיות יהודי מהתפוצות אמריקאי,איטלקי או כל מקום אחר שהוא יהודי אבל לא ישראלי.
זה חייב לבוא ביחד כי אם נאמר ישראלי אז זה יכול להיות אדם שחי בארץ שהוא ישראלי אבל לא יהודי, לא התגייר וכו. ואם נאמר יהודי אז זה יכול להיות יהודי מהתפוצות אמריקאי,איטלקי או כל מקום אחר שהוא יהודי אבל לא ישראלי.
W wish2 New member 6/3/13 #11 זה העניין לבחור. למקד את עצמך. יש לי הרגשה שרוב העונים יהיו על אוטומאט ויגידו ישראלי. רק אם יפשפשו בעצמם יגלו כי להגיד יהודי עושה להם משהו פנימי עמוק יותר.
זה העניין לבחור. למקד את עצמך. יש לי הרגשה שרוב העונים יהיו על אוטומאט ויגידו ישראלי. רק אם יפשפשו בעצמם יגלו כי להגיד יהודי עושה להם משהו פנימי עמוק יותר.
W wish2 New member 6/3/13 #15 אני מבינה שאחרי ההתלהמות המזרחית שלך היום גם החלטת להשאיל הגדרה תנכ"ית. את דורך על הטיט או מערבב אותו בידיים חשופות?
אני מבינה שאחרי ההתלהמות המזרחית שלך היום גם החלטת להשאיל הגדרה תנכ"ית. את דורך על הטיט או מערבב אותו בידיים חשופות?
J Jake Speed New member 6/3/13 #17 את טועה ומטעה את הטיח מערבב אחמד, לא ג'ייק. אני עברי שמתגורר בעיר העברית הראשונה.
W wish2 New member 6/3/13 #19 העיר העברית הראשונה הייתה ראשון עד כמה שזכור לי. טיח זה לא משהו שעדיף לאכול אם האלטרנטיבה זה הקומפוט של דודה שלך?
העיר העברית הראשונה הייתה ראשון עד כמה שזכור לי. טיח זה לא משהו שעדיף לאכול אם האלטרנטיבה זה הקומפוט של דודה שלך?
W wish2 New member 6/3/13 #24 אני אוהבת לשחק עם הרעיון של החלוצים שם גברי חסונים רוכבים על סוסים. חדורים אידיאולוגיה וחושניים. אל תקלקל לנו את ההיסטוריה עם השיטחיות שלך.
אני אוהבת לשחק עם הרעיון של החלוצים שם גברי חסונים רוכבים על סוסים. חדורים אידיאולוגיה וחושניים. אל תקלקל לנו את ההיסטוריה עם השיטחיות שלך.
י ילד רע ומר New member 6/3/13 #36 עאלק גברים חסונים.. חושניים.. מזל שלא נולדת אז. בטח המסכנים האלה היו מקימים לנו את המדינה בצד. וב"צד" יש מלא ירדנים וסורים.
עאלק גברים חסונים.. חושניים.. מזל שלא נולדת אז. בטח המסכנים האלה היו מקימים לנו את המדינה בצד. וב"צד" יש מלא ירדנים וסורים.
M Melencholya New member 6/3/13 #25 עד כמה שאני יודעת תל אביב היתה המיזם הראשוני לעיר עברית מודרנית ליד יפו, העיר הערבית.