שאלה של ביגוד!

קוש1

New member
שאלה של ביגוד!

איך אתן מתלבשות לעבודה? האם אתן עובדות במקומות שמחיביים לבוש אופנתי, קלאסי שמרני ?

תלוי במצב רוח

אנחנו חברה של פיתוח מוצרים, אז כולם מלבשים מאד קז´ואל. גם הבוסים באים בג´ינס וטי שירט. כשבא לי אני משקיעה בלבוש ואיפור, היום אני בגי´נס וסתם חולצה. אבל כשהתחלתי לעבוד קניתי חולצות מוכפתרות, לעשות רושם טוב.

דפי26

New member
אצלנו גם מגוון

אומנם אנחנו מקבלים קהל אבל צעירים וכו אז אפשר להתלבש לא רשמי.ג´ינס טישירט וכו.לא תראו אנשים בטרנינג,מכנס קצר וכו,אבל שהג´ינס כל כך אופנתי והטי שירט לא כמו סמרטוט הבל מתקבל

הילית*

New member
תלוי בפגישות שיש לי באותו יום

למרות זאת, בזמן האחרון אני מתלבשת די זרוק.

תוכי

New member
אני מתלבשת

רגיל ז"א עכשיו שקריר סריג ומכנס מבד בסגנון אלגנט בקיץ חולצת פוקס לפעמים אפילו גינס ונעלי ספורט

אוסנת123

New member
אלגנטי....

אני עובדת הרבה מול לקוחות והגדירו לנו פה DRESS CODE - לא הולכים עם ג´ינס ללקוח ולא עם טי-שירט... אז משתדלת לבוא מסודר - מכנס בד עם חולצה מכופתרת או סריג. כשאני בימים "של משרד" אז אני באה לפעמים בג´ינס (כי מותר!!!)

ביינתים

עד לא מזמן , לכל העבודות לבוש ספורט אלגנט משהו רשמי לפעמים עם ז´קט , לפעמים עם מעיל ולפעמים עם סריג תלוי מה מזג האוויר , לגבי קיץ אף פעם לא עם גופיות בלבד , לדעתי זה יותר מתאים לים או לבריכה .

אתי@

New member
קז´יואל. פה גם קז´יואל זה TOO MUCH

מבחינת לבוש, אנשים כאן מחולקים ל-3:
עיתונאים שלבושים בלבוש לא ברור או לבוש שבטח נקנה בשוק הפשפשים.
עיתונאיות בתחומי אופנה ופנאי - שתמיד לבושות טיפ טופ, וזה כולל נעליים באלפי שקלים.
כל השאר שלבושים קז´יואל, רובם קז´יואל משנות ה-70 (איזה מזל שהאופנה חוזרת). אני עם כל השאר, רק שבגדים משנות ה-70 כבר לא עולים עלי מזמן

איילתי

New member
פשוט

אני עובדת במוקד שרות לקוחות טלפוני כך שאף אחד לא רואה אותי ואם אני מגיעה למשמרת שמסתיימת ב- 23:00 אני בכלל מגיעה "זרוקי" והכי נוח שיש. יש ימים שאני יודעת שיש פה פגישות לבוס שלי או שאני לפעמים צריכה לצאת לאיזו פגישה ואז אני משתדלת הרבה יותר.

קוש1

New member
תודה על התגובות!

אני מניחה כשאתקבל למשרת מזכירת מנכל אצטרך להתלבש באופן מכובד..

למעלה