שאלה של בטיחות

רותי ע

New member
שאלה של בטיחות

איך אתם שומרים על בטחון הילדים בטיולים? בנסיעה, חגורים תמיד בכיסאות בטיחות? כשהולכים לטייל, נותנים להם לרוץ קדימה? ומה עם מים? ובקומזיץ, עם אש? האם יש לכם תיק עזרה ראשונה?

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifאיך שומרים?

אז ככה- אין מצב של נסיעה ללא חגורות בטיחות!!! לרוץ קדימה, תלוי במסלול ותלוי בגיל, לרוב דואגים שיהיה מבוגר מקדימה. מים- תמיד דואגים שיהיה מספיק וספייר במכונית, בעיקר בטיולים בדרום, מזכירים לשתות, הפסקות מים וכו'. קומזיץ- תמיד לפחות מבוגר אחד בסביבה, משגיח ודואגים להזכיר שלא ישתוללו, ידחפו, ישחקו עם האש. בבגאז' יש תמיד עזרה ראשונה וכשנוסעים לטיול מכינים תיק ע"ר משודרג. שיהיו לכולנו טיולים מהנים, בריאים ובטוחים!

מיכל @

New member
אין לנו תיק ע"ר../images/Emo101.gif

אולי באמת צריך שיהיה... יש לי תמיד איתי פלסטרים ופניסטיל לעקיצות. לגבי כיסאות בטיחות - יש אופציה אחרת?? מאז ומתמיד הם תמיד נסעו קשורים. איזו שאלה? בטיולים זה עניין של שיקול דעת. אני נותנת להם הרבה פעמים לרוץ קדימה (בני 4.5) אבל הם יודעים לעצור ולחכות לי כשיש משהו מסובך ואם המסלול מסוכן אני כמובן מתעקשת להחזיק להם את היד. מים אנחנו סוחבים בשבילם. עוצרים מדי פעם להפסקות שתיה ובודקים כמה הם שותים.

רותי ע

New member
מנסים לשמור על הבטיחות

ברור שיש כיסאות, גם תיק עזרה ראשונה. לא נותנים להם להתרחק במקומות שיכולים להיות מסוכנים. ומצד שני אסור לגמרי לחסום אותם ולהכניס להם פחדים, גם אם זה במחיר מכה או שריטה.

למעלה