שאלה של בור

ויימס

New member
זה לא חשבונית, הרי d לא קבוע.

לפחות ממה שאני זוכרת, לפני 4 שנים... איך קראו לזה...? סדרת פיבונצ'י!!! (זה אחותי אמרה לי, כן? לא זכרתי לבד. ובתקופתי גם לא קראנו לזה ככה)

smadarbi

New member
נצל"ש -NIGHT WATCH

שאלה, התחלתי עכשיו לקרוא את NIGHT WATCH- אני בעמוד 5 בערך מה לעזאזעל קורה שם? מישהו יכול לעדכן אותי? איך ויימס הגיע להיות דוכס? למה מנסים להרוג אותו? זה ספר טוב בכלל??? עזרה... בבקשה ...

smadarbi

New member
ובכן...

קראתי רק את מה שיצא בעברית חוץ מאת אלים קטנים, ככה ש " שומרים שומרים" היה הראשון והאחרון שלי מהמשר... בגלל זה אני לא מבינה כלום

Rincewind

New member
טוב, אז...

בגדול, פחות או יותר בכל ספר של המשמר ויימס קודם בדרגה, עד שהוא הגיע לדרגת דוכס. בגדול, הוא כבר פחות מתעסק בפשיעה ובפטרולים ויותר ביחסים בינלאומיים ופתרון סכסוכים, וכמובן - ניהול משמר העיר. למה מנסים להרוג אותו? פשוט מדובר בפושע נמלט מטורף שויימס החליט לקחת לטיפולו האישי. ואני אגיד שוב- מדובר באחד הספרים הטובים בסדרה.

מ א ג ר ט

New member
תמיד ידעתי

שאפשר לסמוך עליך! להפנות אנשים לטאגליינז במקום להכנע ולהכתיב להם!

ויימס

New member
כמובן.

הרי התחננתי שנים בפני אור שתשים את ההסבר שלי שם בדיוק בשביל שלא אצטרך להעלות אותו כל פעם.

אווק

New member
אכן, ספר ראשון, אבל מה זה משנה

צבע הכשף הוא הספר הראשון, אבל אני למשל התחלתי ממעשי קסמים. עדיף לקרוא לפי הסדר אם כי לא בכל המקרים ההמשך הוא ישיר. חוץ מזה יש ס]פרים לא ממסופרים שהם גם טובים כמו תרועת מוות ואיש הקציר.

מ א ג ר ט

New member
לא ממוספרים?!

מה, אם זה לא סתמרוח זה לא מספיק טוב? כבר הופכים את זה לספר כללי? מזה צריך להיות?

למעלה