שאלה של אתיקה...

שאלה של אתיקה...

או לפחות אני חושבת שזה הנושא... פנתה אליי יוצרת ישראלית שאינה מוכרת דרך אטסי (היא לא מוכרת את תוצריה למיטב ידיעתי, זה רק תחביב עבורה). היא ראתה מוצר בחנות שלי ורוצה לערוך איתי החלפה. מוצר שהיא תיצור עבורי תמורת המוצר שראתה בחנות...כלומר אין פה מצב של קניית המוצר שלי דרך אטסי. באופן כללי אין לי בעיה לעשות איתה החלפה, כבר עשיתי את זה בעבר עוד לפני שפתחתי חנות, אבל למיטב הבנתי, חוקי אטסי אינם מרשים לערוך מכירות מחוץ לתחומי אטסי (ולא משנה כרגע אם זו החלפה או מכירה). אז מה אפשר לעשות? אשאל שאלה אפילו כללית יותר, נניח ויש לי מוצר שאני לא רוצה שיופיע יותר בחנות ואיני רוצה לחכות עד לתום ארבעת החודשים שאטסי מאפשרים למוצר להיות פעיל, האם יש אפשרות להוריד את המוצר מהחנות? אם אפשרות זו קיימת, אז בעצם פתרתי את העניין עם היוצרת שרוצה לערוך החלפה, לא?

אפ5

New member
את יכולה

לעשות delete או deactivate למוצר. את נכנסת למוצר עצמו ולמעלה יש לך שורה של פעולות.

onor

New member
ברור שאת יכולה!!

להוריד מהחנות מתי שבא לך, להחליף יצירות עם מי שבא לך. לא צריך להיסחף עם עניין האתיקה. מה לא חוקי? לתקשר דרך אטסי עם לקוחה פוטנציאלית ולהגיד לה לשלם ישירות לפיי פאל בלי לעבור דרך אטסי.

רות מלר

New member
מה אכפת להם ? את שילמת עמלה ל-3 חודשים

זה לא מחייב אותך להחזיק את המוצר במלאי למשך 3 חודשים, את יכולה להיות ברת מזל ולמכור אותו כעבור דקה. באותה המידה את יכולה למכור אותו במקום אחר ואין לך אותו במלאי יותר

אמא אדMה

New member
כן אבל אם מכרת אותו

במקום אחר, מחוץ לאטסי , הם לא מקבלים את העמלה על המכירה...

crit

New member
לאטסי אין בעיה עם זה מכיוון שהם

מאפשרים לך להעביר לאינאקטיב

למעלה