שאלה של אמונה

orita4

New member
שאלה של אמונה

אני מתעסקת הרבה לאחרונה בשאלה הזאת... אני מאמינה גדולה בלהרגיש אנשים... השאלה שלי היא האם ניתן דרך אנרגיות להעביר מסר לאדם שלא נמצא קרוב אליך פיזית ז"א ע"י שליחת אנרגיות מסויימות? לתקשר ללא מילים עם אדם?

דעתי ונסיוני

לפי דעתי אפשר ועוד איך. אליזבת' הייך בספר המופת שלה "התקדשות" מסבירה איך עושים את זה. אחרי שקראתי את הספר ניסיתי הרבה לתלפט עם אנשים ולא הצלחתי, אבל ככל שאני מתקדמת בעולם הרוחני אני יכולה ועוד איך להרגיש מחשבות של אנשים. אני יכולה להגיד לך, שזה מרגיש לא כמו שחשבתי - כלומר, התשובה נמצאת במקום אחר מאשר איפה שחיפשתי אותה. זו לא מחשבה - אצלי - זאת בדר"כ הרגשה. פשוט, יום אחד גיליתי, שעוברות לי מחשבות בראש שגורמות לי להרגיש אחרת, עד שלאט לאט גיליתי שאלה לא המחשבות שלי אלא של אלה שנמצאים לידי. וגם פה, כמו בתיקשור וכמו בפיתוח האינטואיציה וכו' - הפטנט הוא - לרווח את המחשבות... אסתכן ואומר אפילו - להפחית אותן... זו דעתי הבלתי מחייסת

../images/Emo13.gifוואו עומר רציתי להגיד ש......

אין לי מילים לתאר את תרגמת למילים הנכונות את מה שאני חשה אני מקבלת מחשבות מאנשים שלידי ובגלל שאיני יודעת "לעכל" את זה אז לפעמים אני במצבי רוח משתנים . לפעמים אני לא מחבבת אדם ממש מראש בגלל תחושה פנימית לא טובה בקשר אליו וקשה לי להסביר למה.

../images/Emo24.gif

נו, את רואה איך מה שקורה לך באמת מוכיח את עצמו שוב ושוב כמו המורה הכי טוב...

night mistress

New member
איזה יפה..ספרי עוד, תני דוגמה..

זה הכי מרתק.. לי קרה כמה פעמים שבמהלך ריכוז ביקשתי לקבל מסר על אדם מסויים ופתאום החלו לי כאבים בשני אזורים שהיו בעייתים אצלו בגוף אבל זה לא דומה לשמיעת מחשבות..

דוגמה מהשבוע

היה אצלי בחור שכל הזמן חוויתי התלבטויות במהלך הטיפול איתו. זה היה ביום ה'. רק עכשיו אני קולטת, שחוויתי את מה שהוא ניסה להסביר לי, למה הוא לא מצליח לכוון את החיים שלו... אם את מבינה למה אני מתכוונת...

הי ../images/Emo13.gif

כן. אפשר בהחלט
ניתן באמצעות אנרגיה להעביר מסרים ולתקשר עם אדם אחר. זה דורש תרגול על מנת ששני הצדדים יוכלו לתקשר, אבל בהחלט אפשרי.

היי אורית, נעים מאוד,../images/Emo9.gif

שמי מרסיה ולא מזמן הצטרפתי לפורום ואני מוכרחה לציין שמאוד נוח לי פה. פורום כיפי, בוודאי הודות לניהול של עומר. אני רוצה להתיחס לשאלתך ולענות מתוך ניסיוני האישי. אני מצטרפת לתשובות החיוביות של עומר ושל מיכל. אני בהחלט מאמינה שאפשר ללמוד להעביר מסרים מאדם לאדם. הכל בנוי על תהליך של פיתוח הרגישות לקליטת מסרים אנרגטיים מתוך מודעות עצמית והתפתחות אישית, כאשר הבסיס לתהליך זה מושטת על האמונה שזה הכן אפשרי והיכולת ללמוד לנקות את המחשבות המטרידות ולהקשיב ל"שקט". את הטלפתיה אני אישית מדרגת כיכולת על-חושית של תיקשור הנעשה בעזרת גלי המוח ולדעתי הוא מוגבל. התיקשור האמיתי מועבר דרך התחושות, ללא מילים. כי הרי המילים עלולות לסלף את המסר ולעומתן, התחושות הן הנקיות ביותר.

night mistress

New member
אני מאמינה ש...

אנשים יכולים לחוש שאת חושבת עליהם, לא במודע, אלא בתת מודע.. קורה לי הרבה שאני חושבת על אנשים ופתאום הם מתקשרים.. או שאני עצובה וזקוקה למישהו ומבקשת מהמערכת לשלוח לי את האדם הנכון באותו רגע ופתאום אחד מהחברים שלי מתקשר.. העולם שלנו מלא קסמים..

למעלה