שאלה של אורגזמה...

fifit818

New member
שאלה של אורגזמה...

בגלל שאף פעם לא חוויתי אורגזמה..רציתי לברר משהו בעניין... נאמר לי שבעת קיום היחסים נחסמת האפשרות לעשות פיפי
וכיוון שהאורזמה יש לה תחושה של פיפי, צריך פשוט לדחוף ולהוציא אותו... האמנם?

fifit818

New member
../images/Emo6.gif

קודם כל - לא רציתי להכנס לרשימת הפוטנציאל שלך...
אז זה בסדר גם מבחינתי. ודבר שני - עד כמה שהבנתי, ועד כמה שנאמר לי, לא יוצא פיפי. הנוזל של האורגזמה יוצא מחור השופכה....נשמע מגעיל..נכון. אם יש כאן בנות שיודעות על מה מדובר...תשפיכו לי בבקשה מעט אור. תודה.

redrider

New member
../images/Emo5.gif

אם תדחפי ת'פיפי על חבר שלך הוא ידפוק לך מכות... אני הייתי דופק לך מכות

b0redavid

New member
קיי, לא יודע... לא בדיוק.

אני יודע שלפעמים נשים מתאפקות כדי להרגיש יותר זין, אני חושב שאם יש לי פיפי יש סיכוי שאני אהיה יותר רגיש אבל אגמור פחות חזק אבל אני גבר והאורגזמה הנשית היא תעלומה רצינית. לא הייתי ממליץ לך לדחוף שום דבר חוץ מאת התחת של הפרטנר לבין הרגליים שלך וחזק, אולי ככה תרגישי יותר ואם לא תחליפי פרטנר אלה עם הוא חבר ואז תפנו למרכז למיניות האדם או משהו ותפתרו את העניין ביחד. בהצלחה!

חופ שיה

New member
ממש לא נכון

צינורית השופכה של הפיפי שלך אינה נחסמת בעת תהליך האורגמה , אין קשר בין השתיים. שלפוחית מלאה בעת קיום יחסי מין יכולה להוסיף להנאה אבל גם יכולה להרוס את ההנאה , זהו עניין אישי ולכן, מה שאמרת אינו בהכרח נכון אך יכול להיות נכון עבור נשים מסויימות. מומלץ לא להבהל מתחושת הפיפי שאת מקבלת בעת תהליך האורגזמה, לרוב זה רק בגלל גירוי שלפוחית השתן שקרובה לדפנות נרתיקך. במצבים מסויימים יתכן שהשלפוחית תלחץ יתר על המידה , אם זה מפריעה לך , לכי ליטול מימייך או אימרי לבן זוגך שהוא לוחץ לך חזק במקום שלא נעים לך או קבלי את התחושות האלה ואפשרי שתנצלי את אותן תחושות להגברת ההנאה האישית שלך.

המלצה לניסוי רטוב

אני מציע לך לבצע את הניסוי הבא: תפרשו על המיטה יריעת ניילון... תקיימו יחסים כשאת ממש צריכה פיפי..על שלפוחית מלאה... רצוי שתהיו בתנוחה שאת למעלה עם הפנים אליו. כשאת מרגישה שהגירוי מתקרב לאורגזמה תנסי לשחרר את השתן...כמו שחופ שיה אומרת האפקט שונה אצל כל אישה אבל יש סיכוי שתחווי משהו בעוצמה אדירה.

fifit818

New member
רק שיהיה ברור...

לא אמרתי שאני חווה צורך להשתין באמצע הסקס,,,רק רציתי לקבל הבהרה בנושא.... זה שבקשתי הסבר לעניין, זה לא אומר שאני "משתינה" על הבן זוג שלי. ועד כמה אתם בטוחים בעניין....?? כי עד כמה שידוע לי יש על זה מאמר באנגלית איפשהו...

חופ שיה

New member
אז תביאי , כדי שגם אנחנו נשכיל

ואף אחד לא טען שאת משתינה על בן זוגך , דיברתי באופן כללי ואמרתי שהעניין הזה של השימוש בשלפוחית השתן הוא אינדוידואלי, אני אישית מפיקה מזה הנאה ולפעמים מזרזת אורגזמה- תלוי כמה השלפוחית מלאה:)

ohadz

New member
תלוי כמה בירה שתית קודם

(או אפטר שוק קינמון
)

vbvb

New member
דוקא נתקלתי בזה פעם

בימי ההוללות העליזים שלי, באוניברסיטה, היתה לי חברה שלא חוותה אורגזמה אף פעם (גם לא באוננות). אני ראיתי את זה כאתגר ועבדנו על הנושא ביחד. כשהעסק התחיל להתקדם היא היתה מגיעה לשלב שהיא היתה מרגישה שהיא צריכה נורא לעשות פיפי והיתה מפסיקה. נתקענו בשלב הזה עד שהחלטנו על נסיון מעניין: קיימנו יחסים, כולל ליטוף הדגדגן, במקלחת (מתחת למים הזורמים) וכשהיא הרגישה שהיא נורא צריכה פיפי, היא "שחררה". התברר שהיא לא היתה צריכה פיפי אלא בלבלה את התחושה של האורגזמה המתקרבת (ה"עליה" לפני ההתפוצצות) עם הצורך להשתין. אחרי שהיא "שחררה" מספר פעמים (ולא יצא פיפי), היא הגיעה לאורגזמה הראשונה. אחרי זה, ואחרי תרגול נוסף, היא החלה ליהנות ממין באופן מאד משמעותי. בהצלחה.

למעלה