שאלה שכזו-

birka

New member
שאלה שכזו-

אני מעלה אותה גם בפורום הכרויות 30+, כי אני באמת רוצה לקבל כמה זוויות...

יש לי אקס, בחור נחמד ממש- נראה לא רע, שאמר לי אתמול- איזה מוזר זה שאני אוהב שמנות. הוא לא אמר את זה בלעג, לפחות אני מקווה שלא, אבל הוא כאילו בא מתוך הנחה- שהנורמה החברתית היא לאהוב כוסיות וכל מי שאוהב משהו אחר חורג מהנורמה וזה מוזר.
אמרתי לו שאני לא חושבת שזו נורמה, אני חושבת שזה טעם.. מה גם שגוף האישה משתנה, ולא כולן נשארות רזות כל חייהן...

קיצר, לא ממש ידעתי אם להיעלב? או שהוא סתם טמבל? או שיש לו נקודה מסויימת?
אני מנסה לחשוב על גבר שהייתי יוצאת איתו- שהיה גורם לי לחשוב אותו הדבר.. והאמת שלפחות חיצונית אני לא מרגישה שיש משהו כזה..:(

תודה..

מה שבטוח

תמיד, לפני כל דבר אחר, במיוחד אם את אישה, במיוחד אם את כותבת בפורומים, להעלב!

birka

New member
מה הקשר? כתבתי את המילה

להיעלב בסימן שאלה..לא נעלבתי ממנו.. הכל טוב.

אבל אני כן תוהה האם יש בנינו אנשים שלא יוצאים עם ה"אמת" המינית שלהם כי הם נמצאים בתוך נורמות חברתיות.

Blue Rose

New member
הוא דיבר על עצמו- למה זה משנה לך?

הרי זה לא חדש לך שאת שמנה. זה לא חדש לך שזה משהו בך ששונה. ואם הוא היה אומר- איזה מוזר זה שאני אוהב ברונטיות/מקועקעות/בעלות חזה קטן/שלא מתאפרות/פמיניסטיות/כאלו שלא יודעות לבשל...אפשר להמשיך את הרשימה עד אין סוף...

זה שזה שונה לא הופך את זה לטוב או רע...זה כבר יחוסים שאנחנו נותנים...

תכל'ס..יותר דיבר לעצמו על מה שהוא נמשך אליו ואוהב אותו ושזה שונה ממה שהוא מכיר בשטח. שונה..ועדיין- לא מפריע לו להימשך לנשים שמנות.
בכלל לא קשור אליך ולמה שהוא חושב עליך...אז למה שאת תיפגעי? למה לחשוב שהוא טמבל? הגיע לאיזו מסקנה בקשר לעצמו ואמר אותה- לך. שיחה פתוחה בין אנשים שהיו בני זוג...אלא אם כן יש פה דברים שאת לא מפרטת- דוקא נראה לי שהוא פתוח איתך ומרגיש בנוח לחלוק מסקנות לגבי עצמו והייחוד שלו...

ואולי אני לא קוראת נכון את המצב...

רוזי! שנתנה אפשרות לחשוב עליה...

jimalaya jim

New member
כשהייתי בצבא יצאתי עם בחורה שמנה לראשונה

לי ממש לא הפריע מה יש לסביבה לומר (זה עדין לא מפריע )
אבל בשורה התחתונה הסביבה הגיבה כאילו אני הייתי דוגמן על שעושה טובה לבחורה מסכנה (בפועל הרגשתי שזה ההפך)
לצערנו בחברה עדין רואים במשיכה לנשים שמנות סטיה יש את אלו שלא משתינים על זה ויש את אלו שנותנים לזה להכתיב להם את הטעם המיני....
בהצלחה בכל מקרה.

עלמה88

New member
ברור שיש נורמה חברתית

הנורמה היא שרזה טוב משמן
אז הגודל של בן הזוג שלך מעיד על הצלחה חברתית
ואין מפחיד מילד שמן\ובכלל להיות שמן נחשב גרוע ממוות (נעשו מחקרים בנושא)

להיעלב או לא זו כבר בחירה שלך, כי לא מדובר במחקר ומה שמשפיע על התגובה שלך הם הרגשות שלך, מערכת היחסים ביניכם, היחס שלך לנורמות בכלל ולנורמה הזו בפרט...כמו שנאמר It's complicated

בעיני נכון וראוי לדבר על זה

למעלה