שאלה שכזאת

mlmr

New member
שאלה שכזאת

בזמן האחרון התחילו לדבר אצלנו על לעשות בסוף השנה רונדו, עכשיו אני אישית שמעתי על זה רק השנה, אבל התחלתי קצת לברר ומסתבר שזה מסורת ארוכה בבתי ספר מסוימים(אצלנו ממש לא). שאלתי היא אם אתם יודעים על זה משהו, כאליו על שכבות שעשו את זה אצלכם, או שזה בכלל סתם החברים שלי מבלבלים לי במח ואת לא יודעים על זה כלום.... ???????????????????????????????

mlmr

New member
לפי מה שהבנתי....

טוב אני שואלת אתכם ... שמעתי הרבה גירסאות של זה, אבל לפי מה שהבנתי, העיקרון הוא שלוקחים את המכוניות לים ונוסעים לאט ופותחים את החלונות ושומעים מוזיקה בפוול ווליום(ורצוי שכולם אותה מוזיקה) אה כן ועושים את זה השמיניסיטים ביום האחרון של הלימודים

עצםה רעיון מגניב......../images/Emo66.gif../images/Emo6.gif

כן אני גם אצלנו בביה"ס אני זוכרתששמעתי על דבר כזה אני זוכרת שמחזור 2002 עשה את זה אצלנו בביה"ס ואיי קשה להאמין שאנחנו מחזור 2004

בטח!

אצלנו כל שנה עושים. ואצלנו גם כולם פרא אדם...ועושים נזקים כל שנה.... יש את המסיבת בוקר, ויש רונדאו. מסיבת בוקר לפני שנתיים תיזכר בבי"ס שלי לדורות הבאים...נסכם ב-הרבה מים, הרבה ביצים, הרבה קמח, והרבה הרבה אחרים וגם משטרה.

*superstar*

New member
ועוד דבר...

מסתבר שלכל היום הזה קוראים יום שמיניות!! מישהו ידע על זה?

Sister of Night

New member
יואו השנה תורנו להשתכר ולעשות תאונת

שרשרת ביציאה מבית ברל! איזה כיף!!!

Aldaris

New member
אצלנו כל שנה יש רונדו!!

שנה אחת פיזרו עכברים בכל בצפר...והיה שמייח... שנה אחרת רצו במסדרונות עם רובי מים עם וודקה ושברו תמונות ...לפני שנה שעברה פיזרו מלא קלקר מהקומות העליונות ללמטה, שיחררו 3 תרנגולות ומילאו את כל מגרש החניה בחול ובאו בבגדי ים ופצצות סירחון... מקווה שהשנה נתעלה על כולם...

*superstar*

New member
חחח בקצב הזה לאף אחד מאיתנו לא

יהיה רישיון בשביל לעשות תאונה ביציאה מבית ברל!!
שרון.. אני סומכת עלייך!

mlmr

New member
jאז רגע עוד לא ממש הבנתי..

עושים בצפר בלאגן ואחרכך נוסעים בכבישים ועושים בלאגן??? ודרך אגב עוד שבועיים וחצי בעזרת השם ניגמר לי המלווה

כן!!

אבל אני לא אעשה בלאגן. אני ילדה טובה
אולי אני אזרוק איזה ביצה/אבן על ברטה/אורלי :)

Ez sLeeP

New member
רונדו.. ברור..

מסורת שמיניסטים עתיקת-יומין. הרונדו עצמו התחיל כשיירת-מכוניות שנוסעות בדר"כ לים (מה עושים בירושלים?), צופרים, מצוידים במגאפונים, מוזיקה רועשת אנד וואט נוט. רצוי אנשים שיודעים לנהוג, ולא ייתקעו בעצים בדרך (מקרה אמיתי שקרה..). עם הזמן הצטרפו לזה עוד כל מיני מחוות כמו גרפיטי על קירות בי"ס, ובכל רחבי העיר (מחזור פ"ה שולט, לדוגמא..) ושאר מעשים ונדליסטים. החכמה היא לעשות משהו ענק מבלי לעשות הרבה נזק. ככה גם יוצא מגניב, וגם לא צריכים להסתכן באובדן תעודת בגרות..
וכמובן שכל ההנאה היא להצטייד בביצים ורובי מיים ולפגוע בכמה שביעיסטים/שישיסטים מעצבנים. לפרוק את העצבים. :)

Ez sLeeP

New member
ביום הרשמי האחרון ללימודים של

השמיניסטים. זה משתנה מבי"ס לבי"ס. כמובן שמגיעים אח"כ להשלמות ומתכונות ובגרויות, אבל ביום הרשמי האחרון זה בדר"כ נערך.

למעלה