אהה.... מה?
אתה אישה? היית אישה? היית בחורה? הייה לך איבר מין נשי? לא נראה לי, ומכך- אתה לא יכול לדעת אני נחשבת בחורה מצחיקה, ולא, אני לא תופסת את עצמי ברצינות או את החיים ברצינות... וזה גם אף פעם לא יקרה אני לא מתיימרת להיות בעלת הכישרון להיות סטנדאפיסטית אבל ניחנתי בכישרון קומי כלשהו, וזה לא משנה שאני בחורה תבין, בעולם הבנות יש חלוקה בין נקבות- שנורא חשוב להן הרושם ולא יעשו שטויות או דברים מצחיקים ליד בחורים או בכלל בציבור, ויש את הסוג השני <נחש לאיזה סוג אני שייכת.. נו קדימה, ניחוש פרוע> שלא שמות על הפוזה ולא לוקחות דברים ברצינות רוב הזמן הרוב הוא הנקבות, ומכך- פוזה שלא משחררת לעולם הרבה סטנדאפיסטיות. ולמה באמת יש פחות נשים מאשר גברים בתפקידים החשובים? כי החברה מכוונת בנות לתפקידים כאלו ואחרים וכך גם בנים זה לא אומר שאין פוטנציאל גולמי גם בנשים שלא הלכו על התחומים ה´גבריים´ וזאת באמת התיימרות להגיד יו, החברה אשמה!, אבל ברוב המקרים ככה זה, לא נראה לי שכל עקרות הבית באמת חלמו על להיות עקרות בית, מלבד זאת, אתה רואה את החברה מיוצגת בזמן עבר, ז"א שבהנחה שנשים הולכות על תפקידים "נחשבים" כיום אתה לא רואה את זה כי אתה עדיין נמצא בתקופה ההתחלתית של היענו שיויון האמיתי, ויקחו עוד כמה שנים כדי להבחין בשינוי כלשהו כעיקרון, אני באמת רואה יותר גברים מצחיקים מאשר נשים, אבל זה לא אומר שגברים מצחיקים יותר מנשים, זה רק אומר שהם ניצלו פוטנציאל כלשהו