שאלה : שינוי הגוף.

oriel ahamud

New member
שאלה : שינוי הגוף.

שאלתם את עצמכם פעם למה הגוף בוגד בכם. אני מדבר שכל שהזמן עובר השנים עוברות הגוף שלנו לא נהיה צעיר יותר - אנחנו לא בני 16 18 כמו שהיינו בעברנו... אתם לפעמים מרגישים לא בנוח עם הגוף שלכם? עם הרבה עודפי שומן לפעמים, או שערות לאורן הבטן וכל איזור אפשרי. אם הייתה אפשרות לבקש משאלה להיות צעיר הייתי מוכן לבקש. מה אתם אומרים? שבת שלום לכם.

leopold5

New member
בהחלט, אבל לומדים לומר תודה על מה שיש

איפשהו לפני כמה שנים הבנתי שאף פעם לא אהיה הגבר הכי יפה בחדר, וגם לא הכי מכוער. משהו באמצע. יהיו אנשים שיימשכו אליי, אבל אולי לא כל מי שארצה. ובין אלה שיימשכו אליי, אמצא לי אהבה. זה הוכיח את עצמו עד היום.
אבל הנה מה שהייתי משנה: - מוריד קצת שערות (בעיקר מכמה מקומות אסטרטגיים) - מוסיף נפח בכתפיים ושרירים - מוריד משקפיים - מגביה את עצמי ב-5 סנטימטר

ספר ריק

New member
מגביה ב-5 ס"מ = מתחיל ללכת עם עקבים? ../images/Emo264.gif

לא ידעתי שיש אפשרות "להגביה את עצמך"

בסין ניתוחים להגבהה יותר ויותר שכיחים

מצ"ב קישור לכתבה בעניין: http://www.doctors.co.il/ar/11049/%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%9B%D7%AA+%D7%92%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%9D:+%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F+%D7%9C%D7%A0%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%99+%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%94

שבוע פצצה.‏ ‏

טוב ‏,‏ זו שאלה מאוד נחמדה ויכול להיות שרשור מאוד מוצלח,‏ אז ככה :כתבת אנחנו לא בני ‏16,‏ ולא ‏18‏ ‏,‏ ראשית לך תידע אולי מי מהגולשים הוא בגיל הזה ? דבר שני אני ועוד כמה מהפורום,‏ ממש לא רחוקים מהגיל הזה-סתם לידע כללי.‏ עכשיו לעניין היופי כידוע שהומואים בדרך כלל אינם נמשכים ליופי אלא יותר לאופי.‏ אבל בוא נאמר ככה שאם היו נותנים לי אפשרות לשנות או אם היה לי זמן לשנות אז הייתי משנה קצת :מדלד קצת שיער בבית השחי,‏ ובמקום הערווה.‏ מוריד קצת שערות ברגליים,‏ את הגובה הייתי משאיר,‏ וגם את המשקפיים -‏ אני חושב שזה רק מעלה ביופי.‏ אה,‏ ושיער בבטן באיזור הטבור גם חייב דילול,‏ שומן ברוך ה` אני לא שמן אז אפשר להשאיר ככה.‏ קצת פצעי בגרות-במילים אחרות פצעונים חזקונים,‏ הגודלים מידי פעם באיזור הפנים ההיתי מעלים,זהו בכללי,‏ אבל כרגע אני מודה לה` שעשה אותי איך שעשה אותי ‏.‏ שיהיה שבוע מצויין,‏ מקווה שעניתי על האלה.‏ ‏

ספר ריק

New member
למלא את החיים בתוכן...

לא לתת ל"תרבות יוון" להכתיב את רצונותיך, שאיפותיך, חייך. הגוף חשוב לנו, באופן טבעי וברור. אבל צריך להבין שהוא שולי מאד בחיים. לא חסרים אנשים עם גוף חטוב, שרירי, חלק, אלים יוונים, שכאלה, שבפנים ריק להם. שהחיים שלהם מקוללים. אנחנו זכינו להיות עם סגולה, לנו יש משהו מעבר לחומריות, לגוף שעם הזמן הולך ובוגד בנו. יש משהו נצחי שנשאר בפנים, ושהגוף הוא רק מעטפת לשימורו. תמלא את החיים שלך ביהדות, ובכלל, ברכישת ידע, הרחבת אופקים, התמקדות במשרה, תחביבים וכו'. באופן טבעי כשתהיה עסוק ומלא בתכנים, הגוף יעסיק אותך פחות ולא יעניין אותך אם צמחה שערה פה, או אם יש צמיג שומן שם.

אתה הוא שבוגד בגוף שלך :)

אתה לא מקבל באהבה את השינויים שבך. חשוב לעשות ספורט ולאכול נכון. לבכות למה אני כך ולא אחרת זה כמו לבכות על שעוד יום עבר או חלב שנשפך. חסר תוחלת לחלוטין. מיותר. החיים נפלאים בכל גיל ובכל יום אתה יכול לקחת את עצמך לשיאי עיניין והנאה. התבגרות ולבסוף מוות הם חלק בלתי נפרד מהחיים.

"אין לו דמות הגוף ואינו גוף...

קדמון לכל דבר אשר נברא...צופה ויודע סתרנו" זה הוא. והוא יודע עלינו...אין צורך לצאת מן הארון. -- אבל אנחנו... כל אחד מאיתנו רוצה להיראות מושך. גם החסיד והרבי והרב והר"מ והבבא והחכם. הר"מים אצלי בישיבה טיפחו זקנים יפים, סרקו את שיערם הקצר שנגלה לעין כשהורידו את הקפילוש, וציפורניהם היו נטולות, והקפוטה או הרֶק'ל (מקטורן, ז'קט) היו ללא רבב. שינויים חיצוניים שאתה יכול לעשות בגופך הם, תספורות שונות, גידול זקן או שפם בסגנונות שונים. ובמאמץ גדול יותר, השמנה, הרזיה טיפוח שרירים, אכילה נכונה לצורך בריאות העור. אינני ממליץ על ניתוח פלסטי או ניתוח עיניים להסרת משקפים. שיער גוף? הוא חלק מן הגבריות. לא הייתי נוגע בו. אם לסמוך על נס...הייתי רוצה להיות כמוהו, בתמונה ההיא באתר ההוא...אבל אין ניסים מאז שחרב איקאה.

Nחמן

New member
אני מתחיל להתרגז!... ../images/Emo46.gif

אתה לא יכול לכתוב הודעה, שתקומם אותי? אני חייב להסכים עם כל הודעה שלך?! אם כן, מתי נתחיל לריב?...
ונהפוך... ונהפוך... ונהפוך... ונהפוך... ונהפוך הוא... ונהפוך... אשר ישלטו היהודים המה בשונאיהם...

נראה לי שכולם היו רוצים להראות יותר טוב וחלקם

קצת מתחסדים פה. חברים, מי לא היה רוצה להיות יותר יפה??? מצד שני, יש שרואים בכל מה שכתבת, דווקא אידיאל יופי (שיער=גבריות, גברים אתלטים מחפשים שמנים או מבוגרים וכד'). יש אנשים יפים בעיננו אבל בעיני אחרים הם מכוערים, כך שהכל באמת עניין של טעם. בעז"ה, מקווה לחסוך מספיק כסף לשיפוץ כללי בגיל הבלות...

למעלה