שאלה שחשובה לי.

שאלה שחשובה לי.

שלום לכולם. אתחיל בזה שאני כרגע בעונה שניה פרק ראשון...ואמשיך בזה שאני מחפשת ספויילרים אבל ממש ממש קטנים כי אני לא רוצה ממש להרוס לי אז בבקשה...תהיו משתפי פעולה וסלחנים. אני נורא אוהבת את לוגאן. כמובן שבתחילת הסדרה שנאתי אותו ואת איך שהוא התנהג לורוניקה, אבל בהמשך, כשהם התחילו להסתובב יחד עם כל ההיעלמות של אמא שלו, ממש ראיתי איך הוא השתנה והתחלתי לאהוב אותו. מאוד אהבתי גם את זה שנראה שורוניקה גם מאוד מאוד רוצה להיות איתו וזה היה אמין בעיני בניגוד ל"התאהבות" שלה בשוטר החייכן ההוא שבכלל לא היה נראה שאכפת לה ממנו והיא כל הזמן רדפה (לפחות בלב) אחרי דאנקן. בקיצור, נורא התאכזבתי אתמול שראיתי שדווקא בתקופה הכל כך קשה של לוגאן היא זרקה אותו, ועוד אמרה ש"הכל בסופו של דבר הסתדר לטובה" כשהיא חזרה לדאנקן...ממש היה לי עצוב שהיא ויתרה עליו וחזרה לדאנקן שהוא בן אדם מאוד משעמם בעיני לעומת לוגאן שהוא מקסים. אחרי שייגעתי אתכם אני רק מבקשת לדעת דבר אחד, בלי פרטים, בלי תשובות ארוכות, רק רמז קטן, האם בעתיד ורוניקה תחזור ללוגאן או שאכלתי אותה ובענק....המון תודה מראש.

את רואה

אמרתי לך שלוגן הרבה יותר שווה ושאת תאהבי אותו!! ושיש סיבה למה אני אוהבת אותו ואת דאנקן לא :)

אין מה לעשות...צדקת.

אין מה להשוות ביניהם בכלל. לוגאן הוא ממש מקסים אחרי שהוא הפסיק להיות דוחה שחבל על הזמן, ודאנקן, הוא כל כך משעמם...נרגעתי כשראיתי את התשובה הקודמת, למרות שעדינה היא לא היתה, לפחות יש למה לחכות.

למעלה