שאלה שחשובה לי

drizzt1234

New member
שאלה שחשובה לי

שלום לכולם, יש לי קושי מסויים כרגע ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעצה או מנסיונו. בתקופה הזו יש לי התלבטויות לאיזה כיוון לפנות בחיים ומה לעשות.. האם יש דרך לדעת מה הרצונות הגבוהים של הנשמה ומתוך זה לדעת מה עלי לעשות ולאן לפנות ? החיבור לעצמי הגבוה יכול לספק הדרכה לאן לפנות ? האינטואיציה עוזרת לי מאוד כשאני חש ומקשיב לה, אבל אני צריך גם להגיע להחלטות מעשיות ובזה אני מתקשה. האם זה נכון שהתהליך הוא למעשה ניסיון לגלות מה הוא הייעוד ולעשות עבודה פנימית שתשחרר ותאפשר לך להגשים את הייעוד שלך ? האם יש טכניקה כל שהיא להתחבר להדרכה האישית ? ושאלה נוספת שחשובה לי היא, איך אפשר לדעת מה השיעור או הדבר שאותו אתה לומד ברגע מסויים בחיים ? למידה והבנה שלו בשלב מוקדם יכולה לאפשר למידה והתפתחות בצורה קלילה וזורמת, נכון ? האם הליכה לתיקשור תוכל לסייע לראות מהי התמונה הרחבה יותר של התהליך שאתה עובר כרגע ? אשמח ואודה על כל תשובה שמישהו יענה לי ויעזור לי מנסיונו. תודה! אילן.

הרבה שאלות...../images/Emo13.gif

ונדמה שאת התשובות תוכל למצוא רק עמוק בפנים... וכשתמצא, פשוט תדע. זכור - לכל אחד הקצב שלו ומה שמתאים לאחד ממש לא יתאים לאחר. בינתיים, מציעה לך רק ליהנות מהדרך.. כי היא חשובה לא פחות מהמטרה
יום נפלא לנו

שלום לך ../images/Emo13.gif

החיבור אל הנשמה שלך הוא בעצם החיבור אל הילד שבך... לך ושחק כמו ילד... "אל תאמר כשהייתי ילד שחקתי שחק והייה ילד"... מה הילד שבתוכך רוצה כשיהיה גדול? אחרי שתתחבר לנשמה שלך פה ועכשיו יהיה זה הזמן להתחבר אל הנשמה העליונה אל העצמי הגבוהה... כול זמן שלא התחברת אל חמשת החושים שבך בשמחה אהבה תנועה שמחה לא יהיה חיבור אל נשמתך... עליל ללמוד לבטוח בעצמך באמונה... אליך להאמין ביכולות שלך... הספרים של סניה רומן מצוינים כטכניקות להתחברות אל השמחה ואל ההדרכה האישית. כשאתה נתקל בקושי זה הוא השעור שלך אל תוותר זרום והתמודד איתו. אין קיצורי דרך, ישנה בשלות להבנת הדרך... בהצלחה

hilabarak

New member
אני חושב שהגדרת יפה את הבעייה

במשפט "האינטואיציה עוזרת לי מאוד כשאני חש ומקשיב לה, אבל אני צריך גם להגיע להחלטות מעשיות ובזה אני מתקשה". לאנשים מעשיים קשה עם האינטואיציה, ולאנשים אינטואיטיביים קשה עם המעשי. רק בשמקום לחפש עוד ועוד חיבור לאינטואציה, שגם ככה טובה אצלך כנראה - הייתי ממליץ דווקא ללמוד את הצד המעשי של החיים. זה כמו מנהל שיש לו יכולת טובה להניע את עובדיו דרך הרגש, אבל בגלל זה הוא מתקשה לשים גבולות. ואז במקום לנסות ללמוד איך לשים גבול, הוא מנסה ללמוד איך להתחבר יותר טוב לרגש. ברגש הוא כבר מומחה, הבעייה שלו היא בגבול (בדרך כלל אנשים רגשיים מתקשים בגבולות, ואנשים שכליים שקל להם עם גבולות, מתקשים ברגש). בקיצור - כדי לאזן עצמנו בדרך כלל עלינו ללמוד את מה שחסר, ולא לפתח עוד ועוד ועוד ועוד את מה שכבר מראש אנחנו יודעים.

למעלה