שאלה שחשובה לי

DORONUSH2

New member
שאלה שחשובה לי

רכשתי מוצר ממוכר באנגליה. הוא כנראה שלח דרך חברה פרטית ויש מספר מעקב. כשנכנסתי לבדוק מה קורה עם החבילה בחברה השילוח היה כתוב שהיא כאילו כבר נמסרה. היה כתוב : Delivered
Signature from household
זה לא הגיוני שאחרי 3 ימים החבילה כאילו הגיעה מאנגליה . המוכר לא עונה לפניותיי. מה זה אומר ?
לתשובתכם אודה
דורון

טלי5555

New member
במעקב צריכה להופיע גם הכתובת בה נמסרה החבילה

מה כתוב שם?

trilliane

Well-known member
מנהל
? במספרי מעקב לא מופיעה כתובת הנמען...

אבי לב50

New member
תלוי באיזה אתר או אפליקציה את בודקת.

כבר נתקלתי באפליקציות ואתרים שבהם הכתובת של הנמען מופיעה.
לפעמים במלואה, לפעמים חלקית, לפעמים רק המיקוד, אבל יש מקרים כאלה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מניסיוני זה לא תלוי. המידע לא הופיע באף אתר שראיתי עד היום

עד היום יצא לי להשתמש באתר דואר ישראל, דואר ארה"ב (USPS), דואר גרמניה, דואר בריטניה, DHL ועוד; כמו כן באתרים כלליים כמו track17 והאתר הרוסי שאיני זוכרת את שמו. עקבתי אחרי חבילות שנשלחו אליי לארץ ואחרי חבילות ששלחתי בעצמי לחו"ל (או הזמנתי בחו"ל ונשלחו לכתובת בחו"ל) ומעולם לא הופיעה כתובת הנמען במלואה. הופיעו היישוב והמיקוד (כלומר השיוך האזורי, בד"כ בהתאם לסניף השכונתי), לא יותר.

אם יש לך דוגמה להציג אשמח לראות.

אבי לב50

New member
תנחשי שלא אציג דוגמא שכתובתי מופיעה בה...

ואת יכולה להאמין לדברים שכתבתי או לא להאמין להם.
דרך אגב, הפרטים הופיעו בשניים מהאתרים שהזכרת בתגובתך לעיל.

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה יכול להציג ולמחוק חלק מפרטים או לפחות לציין את האתרים

ומניסיוני המידע תמיד נשאב מרשות הדואר המקומית (למשל דואר ישראל, אם החלוקה בארץ) ולכן אם אין מידע אין מידע... לא משנה באיזה אתר. דואר ישראל לא מציגים את כתובת הנמען. יש מידע על כתובת הסניף ומספר המדף ואח"כ שהחבילה נמסרה.

אבי לב50

New member
מה שמעניין זה...

שהפרטים לא היו יכולים להשאב מרשות הדואר שלנו כשהם עדיין היו בחו''ל.
ובאתר "שלנו" הברקוד טרם זוהה בכלל (כמובן).
נסיונך רב ומוערך ללא ספק, אך לאחרים יש גם נסיון אחר. קורה...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני התייחסתי להודעת מסירה שבה מופיעה הכתובת

אתה טוען שהפרטים הופיעו עוד לפני המסירה? טוב ויפה, אנא פרט: מאיזה 'חו"ל' נשאבו הפרטים? אתה טוען שזה תלוי באתר או ביישום, אבל לא נתת שום דוגמה לאתר כזה. ניסיון מול אותם אתרים בדיוק לא אמור להית שונה. זה לא עניין סובייקטיבי אלא אובייקטיבי. זה לא רק הניסיון האישי שלי:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/1748/182272433
כל עוד לא נתת דוגמה מוחשית, זה לא "ניסיון אחר" אלא דברים בעלמא.

אבי לב50

New member
בשבילך אלה דברים בעלמא, בשבילי אלה עובדות שראו עיני.

מכיוון שעבר זמן מאז קרו המקרים האלה, ומכיוון שאני משתמש בכמה אפליקציות ובכמה אתרים, ואינני שומר צילומי מסך למען דיוני העתיד, וגם אינני זוכר בדיוק באיזה משלוחים קרו המקרים האלה, ולא אשקיע זמן מיותר בחיפושים, הרי שנבצר ממני להביא הוכחות.

כפי שכתבתי מקודם: רוצה תאמיני, לא רוצה אל תאמיני, ממש לא משנה לי.
הדבר היחידי שלא שמתי אליו לב זה שאת התכוונת להודעת מסירה, בעוד אני ראיתי את כתובתי מתנוססת בשניים מהאתרים עוד כשהמשלוחים היו בחו''ל.

ומכיוון לא באתי לכאן על מנת להתווכח אלא כדי לכתוב עובדות מנסיוני אין לי כל בעיה עם חוסר האמון שלך.
המשך יום טוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
הדיון התחיל מכך שטלי כתבה שאפשר לבדוק את כתובת המסירה...

מעבר לכך אין לי דרך לבדוק מה ראו עיניך, אבל אני מבינה שבכל מקרה זה משהו שנתקלת בו פה ושם ולא בכל מספר מעקב.

DORONUSH2

New member
בתגובה לחברים

תודה לתגובותיכם אך לא הבנתי : באיביי כתוב לי DELIVERED כאילו שהחבילה הגיעה אך בפועל היא לא הגיע.....

אבי לב50

New member
היתכן כי מישהו אחר לקח אותה?

אם זה מה שכתוב זה אומר שהחבילה נמסרה למישהו.
אבל אני עדיין לא הבנתי בדיוק היכן ראית DELIVERED.
האם תוכל להביא צילום מסך?
(תוכל כמובן לטשטש או למחוק פרטים אישיים).

למעלה