שאלה שונה

janedoelove

New member
שאלה שונה ../images/Emo20.gif

שלום. השאלה שלי אמנם שונה ממה שבדר"כ נשאל פה אבל חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי ואם לא אפנה לפורום אחר. אני מאוד רוצה לענג את בן זוגי בעזרת מגע ידני אלא שאני חדשה בעניין וכל פעם שניסיתי לא ידעתי מה לעשות ובסוף וויתרנו. הוא אומר שזה לא משנה לו אבל אני מרגישה חסרת אונים ורוצה לענג אותו. מישהי מכן אולי יכולה להגיד לי מה.. מה לעשות שם? באיזה חלק ואיך לגעת? שאלה מביכה

daniella1980

New member
בשיא הכנות אני שואלת..

למה "וויתרתם"? למה **הוא** לא הסביר לך\הראה לך מה לעשות, איך לענג אותו? מדוע את חושבת שעצות מכאן יהיו יותר טובות מאשר עצות מפיו של הבחור עצמו אותו את רוצה לענג? אף אחד לא מצפה ממך לקרוא מחשבות ולדעת מלידה איך לענג אותו ידנית. את והוא, כך נשמע לי, צריכים לעבוד על התקשורת והפתיחות ביניכם. חישבי איך היה נגמר הערב, לו הוא היה לוקח את ידך ומניח אותה על איברו בדיוק כפי שהוא אוהב, ומניע אותה כפי שהוא אוהב, ומסביר לך מה לעשות כך שהוא יהנה. את בעצמך יכולה תוך כדי, לשאול אותו, להסביר לו שאת רוצה לעשות לו טוב ושיסביר לך איך הוא אוהב את זה. ואין גבר שלא יודע :)

זאת השיטה הכי טובה

גם לנו היתה אותה בעיה בהתחלה עד שעצרתי ואמרתי אני רוצה שתראה לי . עובד פלאים !

ארטימיס

New member
הוצאת לי את המילים מהפה! ../images/Emo9.gif

אי אפשר לישאול איך לענג גבר.. ז"א.. כל אחד אוהב את זה שונה.. פתיחות ויכולת לדבר על הכל בקשר הם אחד הדברים החשובים ביותר בעיני. למה השאלה הזו מביכה אותך..? הרי את רוצה לפנק את בן זוגך.. מה מביך בזה?

zeevi69

New member
פשוט מאוד..

תמרחי לו על האיבר קרם גוף, שמן תינוקות או כל חומר סיכה כזה או אחר (אני ממליץ על קרם גוף ריחני להגברת הגירוי..) ואז.. בשתי ידייך פשוט תעסי לו את הזין מכל הלב.. לפעמים לאט.. לפעמים מהר.. פשוט תזרמי עם החוויה.. בשלבים מתקדמים יותר אפשר לגלוש ולענג איזורים נוספים שבין הזין לפי הטבעת.. אבל זה כבר באמת כשתרגישו יותר נוח עם כל העניין.. בהצלחה

למעלה