שאלה שונה-F.L

AMIT23y

New member
שאלה שונה-F.L

היי... רציתי לשאול איך אני מעביר קטע שעשיתי בקיובייס בכדי לערוך אותו בפרוייטי-לופס. לדוגמא ניגנתי קטע של 10 שניות בקיובייס ואני רוצה להעביר לF.L בכדי לעבוד שם... עוד משהו קטן : יכול להיות שלקיובייס יש איכות סאונד טובה יותר מפרוייטי לופס ? הרי שניהן תוכנות בסופו של דבר.. תודה !!

HeavenlyB

New member
זה לא עניין של איכות, אלא נוחות

ולכל אחד יש הרגלים שונים ולכן לכל אחד נוח משהו אחר. אני מכיר המון אנשים שעובדים על פרוטולס שישאלו את אותה שאלה לגבי אלה שעובדים בקיובייס. הכל שאלה של נוחות. ונוחות מאוד חשובה בעבודה על מוסיקה.

kundara

New member
כן

המנוע סאונד של פרוטי לופס לא מקצועי. פרוטי לא עומדת בראף של התוכנות המקצועיות, ואני לא רואה משהו שאי אפשר לעשות בקיובייס במקומה.

AMIT23y

New member
אם ככה

אז מהי האפשרות שיש בקיובייס שבה אפשר להיכנס לF.L לערוך משהו ולהעביר לקיובייס ? אם יש בקיובייס הכל ?

dmt4me

New member
אחי..תרד מהפאקינג פרוטי ,תעבוד על

כל הפרוייקט בקיובייס ,יש יותר אופציות ,היא יותר מקצועית ואמינה,קיימים מלא vst שיכולים לעניין אותך ,ובכלל הסאונד מדהים לעומת תוכנות עריכה אחרות .. * אם אתה מתקשה במשו יש כאן המון אנשים נחמדים שיעזרו לך..רק תבקש. קח אתזה כחומר למחשבה..בהצלחה !

HeavenlyB

New member
שאלה

אני לא מכיר את הפרוטי, ואף פעם לא ניסיתי את התוכנה. אבל לפי מה שאני מבין מההודעת שלך זה, שאם תשים את אותו קובץ בדיוק בפרוטי ובקיובייס, בלי לשנות כלום, יהיה הבדל בסאונד. זה מה שאתה אומר?

AMIT23y

New member
ממש לא

אני אומר שיש בקיובייס הרבה יותר גנרטורים שאין בפרוייטי לופס ומצד שני קל יותר -לי לערוך בFL ולכן אני רוצה את הסינטיסייזרים של קיובייס ..

HeavenlyB

New member
השאלה לא הייתה מופנית אליך

אלא ל-KUNDARA. לדעתי למרות שהמנוע אודיו שונה בין תוכנה לתוכנה, אני מעריך שאתה לא תבחין בהבדל. נכון, האפקטים והעריכות וכל מה שיש בקיובייס כנראה יהיה ברמה גבוהה יותר, אבל לא על זה מדובר. אם אין הבדל באיכות סאונד, אני תמיד אלך על הממשק שהכי נוח לי.

kundara

New member
אני לא מדבר על סמפל בודד,

ואני לא יהיה מופתע לגלות שפאזה הפוכה של סמפל שעובר דרך פרוטי לא יציג שקט במיקס עם הסמפל בקיובייס. אני מדבר על כל תהליך היצירה של קטע נורמלי. איך אפשר לעשות מיקס בלי מיקסר?

HeavenlyB

New member
אז זהו, זה העניין

מיקס לא תלוי בכלים כמו בבנאדם שמבצע אותם. אם אכן הכלים שהוא מציע לך לא מתאימים למה שאתה צריך, אז אכן אתה בבעיה, אבל אם כל הכלים שאתה רוצה נמצאים בתוכנה, אני לא רואה בעיה. בגלל זה למשל אני מעדיף לעשות מיקסים בפרוטולס ולא בקיובייס. מהסיבה הפשוטה שפרוטולס מדמה בצורה יותר טכנית את העבודה באולפן אמיתי. קיובייס מתחילה להגיע לנקודה דומה, אבל פרוטולס עושים את זה כבר מהיום הראשון.

murzik3591

New member
מכיוון שכל מפיקי העל פה לא עזרו...

(לרוב המשרשרים פה... לא לכולם) צעיר פעור כמוני ינסה את מזלו, אממ... אני לא הכי מבין אבל הייתי לוקח את הקובץ שניגנת מייצא אותו לwav ופותח בתור סאמפל בפרותי. אולי יש דרך אחרת יותר מהירה ויותר קלה אבל זה מה שאני הייתי עושה

AMIT23y

New member
זו עבודה עקומה לגמרי...

WAV ואז רק לF.L ...... לא ????? אני רציתי דרך יותר מקצועית ופשוטה ...

למעלה