שאלה שונה קצת

walker20

New member
שאלה שונה קצת

אתם עונים פה לעשרות שאלות ובקשות שונות לגבי סדרות רכש, ואתם אומרים שכרגע אין זכויות. השאלה היא, האם אתם מנהלים בכלל מגעים לרכשית סדרות רכש, ואם כן, אם אלו אולפנים? אני יכול לומר לכם, שהקהל לא מצפה לסדרות רכש כמו "גבר גבר", הוא מצפה ל"אבודים" "פארסקייפ" "מתים במשרה חלקית" "אנג'ל", וכאלו דברים, אז אל תעשו שטויות אם התקציב שלכם, תעשו סקרים, ותראו מה אנשים רוצים, ועל פי זה תנהלו מגעים לרכשית התכנים. וכעת אני מצפה לתשובה. בתודה מראש: ישראל

מי אמר שגבר גבר זב לא מעניין?

זה מאוד מעניין לפחות אותי אבל הם צריכים לשם עוד סדרות רכש כמו מכושפות והחצי האופל ורוניקה מארס אבודים ועוד כמה שאני בטוחה שכולם אוהבים

walker20

New member
למה אין תשובה??!!

אתם כל הזמן אומרים אין זכויות! אתם מנסים להשיג בכלל זכויות למשהו???

HOT VOD

New member
יש תשובה

התשובה היא שהתקציב מנוהל בצורה חכמה, כמו גם המגעים עם האולפנים. הדברים לוקחים את הזמן שלהם, ואם בכלל - סדרות כאלה יאושרו בעוד זמן. פרק זמן שאינו ידוע, לצערי. כמו כן, קחו בחשבון שיש מגבלות טכניות והגיוניות של כמה דברים אפשר להעלות ל VOD, ומה עומד מאחורי זה. אנחנו בהחלט משתדלים לתת מענה לקהל מגוון ככל האפשר, אבל אי אפשר להביא כל סדרה שראיתם אי פעם. זה לא הגיוני ובלתי יישים בעליל. כל בקשה שאתם מעלים כאן נלקחת לתשומת לב, ואם יהיה ניתן להעלותה במסגרת ההגיון, המגבלות הטכניות והתקציב - לא אמורה להיות סיבה שלא תעלה. כל האיומים, הזעם, שימני הקריאה ותגובות העידוד לא ישנו את העובדות האלה, צר לי.

למעלה