1 1Reebok New member 29/5/07 #41 למה גאונות? גם אני מנגן את זה.. שוב, הרבה אקורדים וארפג'ויים.. זה מאוד יפה ואני נורא אוהב את זה, אבל מבחינה טכנית, אין פה משהו יוצא מגדר הרגיל.. ואני גם משוכנע לחלוטין שהפתיח הזה לא ממצה את היכולת שלו. הוא מסוגל להרבה יותר מזה.
למה גאונות? גם אני מנגן את זה.. שוב, הרבה אקורדים וארפג'ויים.. זה מאוד יפה ואני נורא אוהב את זה, אבל מבחינה טכנית, אין פה משהו יוצא מגדר הרגיל.. ואני גם משוכנע לחלוטין שהפתיח הזה לא ממצה את היכולת שלו. הוא מסוגל להרבה יותר מזה.
K ketas New member 30/5/07 #42 תראה, אני לא יכולה להעריך את הנגינה בתור אחת שלא מבינה בזה הרבה, ולא יודעת אם הקטע מסובך... אבל, הסמול טוק בהתחלה עם הקהל...טוב, זה כבר סוג של אומנות
תראה, אני לא יכולה להעריך את הנגינה בתור אחת שלא מבינה בזה הרבה, ולא יודעת אם הקטע מסובך... אבל, הסמול טוק בהתחלה עם הקהל...טוב, זה כבר סוג של אומנות
P Psychedelic Hazir New member 30/5/07 #43 אני אוהב שהוא מדבר על השיער שלו, אני חושב שזה היה בארל'ז קורט... "זה ממש קרקס מה שהולך שם"
ש שיר קווין New member 30/5/07 #45 צודק בהחלט! איתך בכל מילה. פרדי היה איש חכם, על זה אין ספק. אפילו לא למי שחושב שאנחנו קטנים מידי.
Q queen man New member 28/5/07 #23 פרדי היה חתיכת פסנתרן אבל הוא לא התמחה כ"כ בבלוז. הוא יותר בקטע הקלאסי, יחסית לפסנתרן רוק, היציאות הקלאסיות שלו לא רעות בכלל.
פרדי היה חתיכת פסנתרן אבל הוא לא התמחה כ"כ בבלוז. הוא יותר בקטע הקלאסי, יחסית לפסנתרן רוק, היציאות הקלאסיות שלו לא רעות בכלל.