שאלה שאלתית...

שאלה שאלתית...

יש תרופת סבתא לפטרייה וגינאלית ? אודה לכם/ן מאוד על תשובתכם/ן ואם תוכלו לפרט איך אפשר להיפטר ממנה בצורה טבעית ולא כימיכאלית... שבת שלום :)

אני מצטערת :\ על השירשור הזה אבל שאלה..

קראתי על היוגורט.. הממ.. מה מי ? צריך להכניס את זה לנרתיק ?! וכמה לשים ? והאם זה נספג או ש.. הממ.. לא יודעת אפשרר משהו פרטני בבקשה ? שאומר ה-כ-ל ?

טשטושה

New member
רק בלי לחץ שוקוליתה...

אולי כי לחץ הוא אחד הגורמים לפטריות בכלל ולאלו שבנרתיק בפרט - אז...נשמי עמוק, נשפי המון ושתי כוס מים עכשו: מה יש לך בבית? יוגורט יש? - טמפון יש? לטבול את הטמפון ביוגורט ולהחדיר לנרתיק - לשמור על הגיינה יותר ממה שאת שומרת בדרך כלל, להחליף הרבה פעמים את הטמפון ובכל פעם לטבול - זה SOS... בינתיים תוכלי לעשות כמה דברים נוספים: אם יש לך שמנים אתריים בבית, אני בדקי ורשמי אנסה לכוון אותך הורידי את כלכלת הפחמימות הריקות לימים הקרובים, פטריות משגשגות בסביבת סוכרים ! חזרי אלי עם תשובות ואשמח להמשיך... שבת שלום

טוטס

New member
רצוי מאוד חהחדיר לנרתיק - או בעלת טבילת טמפון

(ואז צריך להיות מאוד זריזים משום שהטמפון מתנפח מהר מאוד מהנוזל), או באמצעות מזרק. ניתן לקנות בבית מרקחת מזרק (ללא המחט שלו) ועל ידי כך להחדיר את הנוזל לנרתיק. כמה לשים? תלוי בגודל המזרק - התחילי עם חצי מזרק והזריקי ביום הראשון אחת לשעתיים לערך (רצוי כמובן לטפטף לתוך היוגורט גם טיפות של שמן עץ התה ולערבב). לאחר יום או יומיים את יכולה בהחלט להוריד את התדירות באופן משמעותי. בהצלחה

קטיפ

New member
../images/Emo24.gifתנסי שמן עץ התה

תחדירי קצת כמה טיפות של שמן עץ התה לנרתיק שלך לי זה עשה פלאים קטיפונת ~~~~~

למעלה