שאלה שאלתית!!!

BAL HEIKRIM

New member
שאלה שאלתית!!!

הנושא VOIP PPC! לפני ימים מספר שמעתי על תוכנת VOIP מסוימת נרשמתי בה ואני מעונין להשתמש בה דרך הפוקט שלי , התיעצתי עם ידידים מבינים והמליצו לי על XLITE שם צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמה ו SIP PROXI שזה הפןרט בעצם, ואחרי כל זה החשבון לא מתחבר ... אם יש למישהו מכם איזה רעיון לתוכנה או קצת הסבר איך משתמשים בזה אשמח מאוד . בתודה מראש!!

BAL HEIKRIM

New member
"תודה"

וכי עלה בדעתך שאני עד כדי כך.... התכוונתי לתוכנת VOIP אחרת שנימצאת ברשותי ואותה אני רוצה להעלות בפוקט

BravoMan

Active member
למה "תודה"?

ביקשתה "רעיון לתוכנה" (מילים שלך) וקיבלתה הפניה לתוכנה שעובדת כמעת על כל פוקט (מנסיון). אם תסביר בדיוק מה אתה רוצה אולי תקבל תשובה יותר טובה. באתר של X-LITE אין שום איזכור לגרסה למכשירי PPC כך שלא תוכל לשים אותה על המכשיר (אלא אם מצאתה משהו שפיספסתי ואז יהי נחמד אם תפרסם לינק). כמו כן אם יש לך בעיה עם מכשיר ספציפי כדאי שתגיד לנו איזה מכשיר זה ואיך הוא מתחבר לאינטרנט (WIFI \ GPRS) כי אחרת אף אחד לא ידע למה "החשבון לא מתחבר" לך. ועצה אחרונה: תוכל להגדיל את סיכוייך לתשובה (טובה) אם תשתמש בכותרת עניינית. מי ששואל "שאלה שאלתית" שלא יתפלא כשיקבל "תשובה תשובתית"

BAL HEIKRIM

New member
לידיעתך.. יש XLITE FOR PPC

ב"ה נפתרה הבעיה וחשבון הVOIP הסתדר עם הXLITE היה צורך בשנוי הפרטים וכדומה. וכששאלתי שאלה שאלתית באמת התכוונתי לתשובה תשובתית במובן החכם של הענין אבל יתכן שלא מספיק הסברתי את עצמי בכל אופן תודה על הרצון הטוב. נ.ב. אם ברצונך בXLITE אז תכתוב את האימייל שלך על מנת שאוכל לשלוח לך את התוכנה.

למעלה