שאלה שאלתית

דובי123

New member
שאלה שאלתית

השאלה היא שאלה רצינית לא מתגרה] בנומרולוגיה הפתרון הוא לפי ערך מספרי בין היתר של שם פרטי ומשפחה מה שלא ברור לי הוא הוא זה: באנגלית ובעברית הערכים הם שונים..... יוצא שהפתרון הוא שונה בהתאם לשפה לפיה אנו מבצעים את החישוב האם אין זה מוריד השטיח מתחת לשיטה? ומדוע זה בכלל עלתה לי השאלה לראש? הורדתי תוכנה קטנה שאמורה לעשות הכל כולל קריאת הילה [הלווווו...הילהההה הכיצד ע"י תוכנה גרידא... קצת מוגזם לא?!] בכל אופן את העברית היא לא זהתה אז כתבתי לה באנגלית הפלא ופלא והתוצאות היו מרשימות רק שהמספרים שהתבססה עליהם הם שונים לחלוטין מהמספרים אם היו מחשבים השמות לפי שווי האותיות בעברית היש פתרון תעלומה?

עינת

New member
דובי ../images/Emo24.gif

איני רואה את שאלתך כשאלה מתגרה,להפך ,גם אני במהלך כל דרכי המקצועית שואלת את עצמי שאלות ולא לוקחת דברים כמובנים מאליהם. ראשית אל תסמוך על תוכנה כיוון שהיא אף פעם לא תוכל לספק את מה שנומרולוג יתן - אין ספק שמה שמבדיל נומרולוג אחד ממשנהו ועל אחת כמה וכמה מתוכנה הוא המימד האנושי.יש מי שלמד ואינו יכול לעשות כלום מעבר למשהו טכני עם הנומרולוגיה (כמו התוכנה...) ויש מי שמצא עולם מופלא ושלם בנומרולוגיה.יש מקום חזק מאוד גם לאינטואיציה שבעזרתה אראה מתוך שלל המידע שהתקבל את הנקודה החשובה. לגבי עניין האותיות הלועזיות - יש שיטת חישוב שונה (איני יודעת אותה כיוון שלא התעמקתי בנושא, שהרי אני עובדת כאן בישראל ושפתנו עברית)ואין לי ספק שהתשובות תהינה אותן תשובות. חג שמח
שפע ו
עינת

דובי123

New member
ולעצם הענין של ההבדל במספרים

של השמות כאשר מחשבים לפי איות בעברית או בלועזית ,יש רעיון? אין לי מושג איך מחשבים בלועזית אך התוכנה מחשבצת לבד [ולבטח לא טועה בחישוב!] היא מצינת המספר ומסבירה את משמעותו היות והיא מצינת המספר אז קל לדעת שיש הבלים למעשה זה די ברור שבשפות שונות יהיו תוצאות אחרות למספרים כך שבכל שפה יה לך מספר מיצג אחר ונשאלת השאלה כיצד הנומרולוגיה מתמודדת עם ה בשטח התאורטי התוכנה קטנה וחמודה כ250K בלבד ,הורדה לצורכי השעשוע בלבד, יש בה כ7 סוגים [נומרולוגיה טרוט ועוד]

עינת

New member
דובי

כפי שכבר אמרתי ,אין לי את הטבלה הלועזית ולכן כל תשובה תהיה עיסוק בספקולציה,מה שאיני אוהבת. העיסוק בנומרולוגיה עבורי הוא עניין מאוד רציני שבאמצעותו ניתן לעזור ולפתור הרבה בעיות בחיינו וכל שעשוע בעניין מרתיח אותי כיוון שהוא יוצר חוסר אמינות ולכן קשה לי להתייחס לתוכנות מצחיקות. ומעבר לכך איני מתביישת לאמר - איני יודעת ... חג שמח
שפע ו
עינת

למעלה