שאלה שאלתית

Angeldust1

New member
שאלה שאלתית

הרבה פעמים בסידרה(כמעט בכל פרק בעצם) הגולשים נאלצים לספר למקומיים בכל עולם שהם בכלל גלשו לשם מיקום אחר, והמקומיים תמיד בטוחים שהם הוזים\משקרים\חולי נפש ומתייחסים לכל הסיפור בזילזול. כל פעם שזה קורה, אני, ואני בטוח שגם אתם, מתעצבנים על האטימות וחוסר הראש הפתוח של המקומיים. אז השאלה שלי היא כזאת: אם אתם הייתם פוגשים קבוצת אנשים מבולבלים שטוענים שהם גלשו לפה מעולם אחר ומבקשים עזרה, הייתם מאמינים להם? הרי התיאוריה של היקומים המקבילים היא מדעית לכל דבר ולא איזה זיון שכל שמפיקי הסידרה המציאו. אולי בעולם אחר כלשהו יש את הטכנולוגיה הדרושה כדי לגלוש בין יקומים? ואיזה סוג של הוכחה היתה משכנעת אתכם שהם מעולם אחר?

Lord VoIdemort

New member
הייתי מאמין שהם באמת צריכים עזרה.

אני לחא אאמין לזה שהם גלשו בין עולמות אלא אם יש להם הוכחה כלשהי.

d a s t

New member
דווקא כשאני רואה את הפרקים

אני בשוק מהאנשים שכן מאמינים להם. אני לא הייתי מאמינה להם. זה נשמע לי כמו חבורה שברחה מבית משוגעים. הייתי מאמינה רק אם הייתה להם הוכחה מוצקת, כמו, לדעת את העתיד (ע"ע הפרק של אתמול) או משהו כזה. רק אז.

Lord VoIdemort

New member
כמו לדעת את העתיד?

אז הם יגידו לך מה את תעשי בעוד 15 שנה, מי אמר שזה ייקרה? עצם ההתערבות שלהם בחיים של בנאדם אחד יכול לשנות את כל העולם, גם אם משהעו קרה בעולם שלהם, אף אחד לא אומר שזה ייקרה אחרי ההתערבות שלהם, אולי כשקווין הילד ייגדל הוא ייראה שהוא נראה בול כמו האיש שהוא פגש ויחשוב שהוא מוגע וייתאבד. אפקט הפרפר
P:

אז לא לדעת את העתיד

קווין אמר לקווין הצעיר שהוא יודע איך הוא מרגיש ותיאר בדיוק את ההרגשה שלו. קווין היה יכול גם להגיד לאמא שלו כמה דברים והיא הייתה מבינה מזה מי הוא, כי יש דברים שרק קווין ואמא שלו יודעים.

CoolBoy16

New member
לדעתי ההפך

הזלזול לא מוקצן כמו שהוא צריך להיות... יש אנשים שמאמינים להם די מהר אני בחיים לא הייתי מאמין

nick at noon

New member
גם אני חושב הפוך

לפעמים זה נראה ממש לא הגיוני איך שאנשים מקבלים את הרעיון של גולשים בין מימדים בלי בעיות. אומנם רעיון העולמות המקבילים זו תיאוריה די ידועה אבל אין לה שום הוכחה וזה בטח שאנשים מהשורה (לא פיזיקאים) חושבים עליו - אלא אם כן הם אוהבים מאוד תוכנית כזאת. איך כן הייתי מאמין לזה... אם הייתי רואה אותם מופיעים ממערבולת באוויר.

the YOOK

New member
"הרי התיאוריה של היקומים המקבילים

היא מדעית לכל דבר"- לא ממש. זו תיאוריה שרוב הפיזיקאים רואים בה כמגוכחת והסיבה היחידה שהיא הומצאה (וזה לא רק אני שאומר את זה, זה גם אלו שהמציאו את התיאוריות התומכות בזה) היא לא להצטרך ל"אלוהים" (שאגב זה לא עובד...). זה לא מדע מכיוון שזה לעולם לא נבדק בניסוי ולעולם לא יכול להיבדק כנראה, והדבר הכי מגוכך במדעיות הגלישה הוא האנרגיה המטורפת שאנחנו אפילו לא יכולים להתחיל לתפוס שצריך כדי להעביר "חלקיק" (לטענת התיאוריות הנוכחיות) יחיד ליקום מקביל. מה גם שהפתיחה של הסדרה היא פרדוקסיאלית- "תמיד באותו זמן"- אין דבר כזה "אותו זמן" בין יקומים מקבילים! אין השוואה בין הזמנים! כמובן גם יש את הבעיתיות ב"תמיד אותו מקום", אבל לא משנה... בקיצור, אם מישהו היה בא אלי ומספר לי את זה---> ישר לאישפוז.

למעלה